Lady Gaga geliyor

En çok satanlar listesinde 1. sırada yer alan ARTPOP albümü ile Lady Gaga, dünya turnesi kapsamında İstanbul'da!

Lady Gaga geliyor
30 Nisan 2014 Çarşamba 22:54 tarihinde eklendi, 4.001 kez okundu.
Bugüne kadar gerçekleştirdiği turnelerle 4 milyon üzerinde konser bileti satan, zamanımızın en popüler global ismi Lady Gaga, Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball turnesi ile ilk kez Türkiye’ye geliyor. 16 Eylül 2014’te İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek İstanbul konseri Pozitif Live ve Live Nation tarafından gerçekleşecek.
 
Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball turnesi, sanatçının multi-platinyum ve Billboard 200 listesinde birinci sırayı oturan son albümü ARTPOP’u albümünün ilk turnesi.
 
Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball, turnesi 4 Mayıs’da Ft. Lauderdale’de start alacak ve Kuzey Amerika’dan sonra Avusturalya ve Asya konserleriyle hayranlarıyla buluşacak. Avrupa turnesinin ilk durağında İstanbul’a uğrayacak olan Lady Gaga, hayranlarına gerçek Monster deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor.
 
Lady Gaga’nın İlk İstanbul Konseri – 16 Eylül 2014 – İTÜ Stadyum
 
Biletler – 5 Mayıs Pazartesi – 10:00’da Satışta
 
ÖN SATIŞ DETAYLARI:
 
Littlemonsters.com üyeleri erken satış avantajından 1 Mayıs Perşembe günü saat 10:00’dan itibaren 2 Mayıs Cuma 15:00’e kadar yararlanabilecekler. İstanbul konser bilgileri için www.pozitiflive.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.