Lady Gaga'dan şok karar!

Müzik dünyasının ikonik isimlerinden Lady Gaga, sakatlığının ardından müzik kariyerini bırakmayı düşünüyor. Gaga, eskisi gibi sahnede şov yapamayacağı için çok üzgün

Lady Gagadan şok karar!
01 Mayıs 2013 Çarşamba 11:37 tarihinde eklendi, 1.428 kez okundu.

 

Lady Gaga, kısa süre içinde müzik dünyasında popüler olmayı başardı. Bunu, iddialı kıyafetleri ve çok konuşulan sahne şovlarıyla başaran Lady Gaga, geçirdiği sakatlığın ardından müzik dünyasından kopmaya başladı.

Konserlerini ve özel performanslarını iptal eden şarkıcı, yakın çevresine müzikten tamamen kopmayı planladığın söylüyormuş.
 
TOPUKLU YOK
 
Lady Gaga'nın bir arkadaşı Life and Style dergisine şöyle konuştu: "Onun için müzik; gösteriyle ve dansla içiçe. Sahnede eskiden yaptıklarını yapamamaktan korkuyor. Bundan sonra topuklu ayakkabı giymesi bile yasak. Eskisi gibi dans edemez. Tepki çekmeden müzik piyasasından ayrılmayı planlıyor." Hayranlarının, yokluğunda başka yıldızlarla ilgilenmeye başlaması da Gaga'nın bu düşüncelerinde etkili oldu. Dergi, şu an tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan yıldızın; sağlığını tehlikeye atmayı göze alamayacağı yorumunda bulunuyor.