Lakers'da Kobe şoku

NBA'de Batı konferansında Playoff´lara kalmak icin mücadele eden Lakers ´da Golden State Warriors macında sakatlanarak oyundan cıkan Kobe Bryant ´ın şoku yaşanıyor.

Lakersda Kobe şoku
13 Nisan 2013 Cumartesi 12:38 tarihinde eklendi, 1.094 kez okundu.

 

Maç sonrasında yapılan konturoller sonucunda Aşil Tendonunda yırtık tespit edilen Kobe Bryant ´ın cumartesi günü cekilecek MR ´ın dan sonra kesin sakatlık tehşisine karar verilecek . Mac sonrasında soyunma odasında basına verdiği demecte Kobe Bryant , sakatlık durumunun çok ciddi olduğunu , kariyeri boyunca karşı karşıya geldiği en ciddi sakatlık olduğunu ,bundan sonraki sürecte iyileşip en kısa zamanda courtlara geri dönmek istediğini ve takımı saha kenarından Playoff ´lara giden yolda kenardan destekleyeceğini söyledi.
 
Kobe Bryant , sakatlığın meydana geliş anını ise ´Daha önce Milyon kere yaptığım hareketi tekrar yapmak için denedim ve bu sefer kaslar buna izin vermedi ,tendon´un koptuğunu o an hissettim´diye belirtti . Uzun bir tedavi sürecinin kendisini beklediğini söyleyen Kobe Bryant , bundan sonra takım arkadaşlarım benim bırakdığım yerden yolumuza devam edecekler ve onlara bu yolda güvenim sonsuz dedi.
 
 
Utah Jazz ile Playoff´lara kalabilme mücadelesi veren Lakers öündeki kalan San Antonio ve Houston Rockets maclarını kazanırsa Batı Konferansında playoff´lara sekizinci sıradan girmeyi sağlayabilecek.
 
Pau Gasol , Onun için çok üzgünüz , onsuz yola devam etmek cok zor olacak , ama artık hep birlikte onunda kenardan desteği ile yolumuza devam edeçeğiz. O bunu kesinlikle hakketmiyor , hayatımda beraber çalıştığım işine bağlı saygılı en önemli sporcu. Kendisi bizim liderimiz ,onun yokluğunu arayaçağız saha icerisinde .
 
Steve Blake , Kobe ´siz bizi zor maçlar bekliyor , onun en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum bu zor zamanda hep beraber olmalıyız.
 
 
Dwight Howard ,Cok üzgünüm onun bu durumuna ,kazandığımıza sevinemiyorum , bu sene sakatlıklardan kurtulamıyoruz , bende sakatlıklar yaşadım onu çok iyi anlıyorum şu an , onun yokluğunu aratmamak için herşeyi yapaçağız .Defansa daha çok ağırlık verip yolumaza devam edeceğiz.

DHA