Lazer Epilasyon Merkezleri

Yaklaşık 20 yıldan beri tanınmaya başlayan ve Dünya genelinde milyonlarca insanın yaptırdığı Lazer epilasyon uygulaması artık güzellik merkezlerinin dışında Lazer Epilasyon merkezleri aracılığıyla da yapılmaktadır.

Lazer Epilasyon Merkezleri
13 Ekim 2020 Salı 09:46 tarihinde eklendi, 1.415 kez okundu.

Yaklaşık 20 yıldan beri tanınmaya başlayan ve Dünya genelinde milyonlarca insanın yaptırdığı Lazer epilasyon uygulaması artık güzellik merkezlerinin dışında Lazer Epilasyon merkezleri aracılığıyla da yapılmaktadır.  Sarıyer lazer epilasyon merkezi başta olmak üzere İstanbul Avrupa yakasında tüm semtlerde bulunan bu merkezler ulaşılabilirlik açısından oldukça avantajlı konumda yer almaktadırlar.
 

Ayrıca Şişli lazer epilasyon ve Beşiktaş lazer epilasyon merkezlerinde çalışanlar belirli dönemlerde eğitimler almakta ve sürekli olarak kendilerini geliştirmektedirler.

 

Lazer Epilasyon Nedir?
 

Lazer Epilasyon, vücudun her hangi bir bölgesindeki istenmeyen tüylerin ağda ve benzeri acılı yöntemler yerine lazer ile yok edilmesidir. Bu uygulama seans olarak yapılmakta ve tüylerin kök hücresine nüfus ederek zamanla tamamen kaybolmasını sağlamaktadır.
 

Bu sayede sürekli olarak farklı yöntemlerin uygulanması gerekmez, cilt her zaman sağlıklı, canlı, temiz ve pürüzsüz bir görünüşe sahip olur. Ayrıca bu yöntem ile uzun vadede kalıcı sonuçlar da alınmaktadır. Şişli lazer epilasyon gündemi yakından takip ederek en son teknoloji yöntemleri ile işlemlerini sürdürmektedir.
 

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?
 

Halen yeni versiyonların geliştirilmeye devam edildiği son teknoloji cihazlar ile yapılmaktadır. Uygulama öncesinde işlem yapılacak bölgenin mutlaka tıraşlanması ve temiz olması gerekmektedir. Aksi takdirde herhangi bir işlem yapılamamaktadır.  Uzman bir dermatolog ya da güzellik uzmanı tarafından lazer ile cilt yüzeyi taranarak yapılmaktadır.
 

Bu sayede ışınlar cildin alt tabakasındaki kıl köklerine etki eder ve tekrar çıkmasını engeller. Bölgedeki yoğunluğa bağlı olarak seans sayısı değişmekle birlikte yaklaşık 5 ile 20 dakika arasında sürmektedir. Sarıyer lazer epilasyon merkezi bu anlamda kişiye özgü uygulamalar ile oldukça başarılı sonuçlar elde etmektedir. Ayrıca İstanbul içinde Beşiktaş lazer epilasyon merkezi de günden güne kendini geliştirerek seanstan mutlu ayrılan müşteriler portföyüne her gün yenilerini eklemektedir.
 

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları
 

Bu işlem vücutta birçok bölgeye uygulanabilmektedir. Herhangi bir yan etkisi, işlem sırasında ağrı ya da yanma hissi oluşturmaması nedeniyle uygulanan bölgede herhangi bir negatif durum oluşmaz. Bu anlamda, yüz, genital bölge, bacak bölgesi, göz çukuru, kaş, omuz, kol, bilek, kalça, sırt ve bel bölgesine yapılabilmektedir.
 

Şişli lazer epilasyon merkezi içerisinde görev alan tüm uzmanlar uygulama öncesinde genel bir kontrol yaparak hastanın talep ettiği bölgeye etkin sonuçlarla uygulamayı gerçekleştirmektedirler.
 

Lazer Epilasyon Fiyatları
 

Lazer epilasyon uygulama fiyatları yapılan bölge, seans süresi ve seans sayısına göre değişkenlik göstermektedir.  Şişli Lazer Epilasyon ekibindeki tüm çalışanlar uygulama öncesinde fiyatlar hakkında ayrıntılı bilgi vermektedirler. Belirtilen fiyatlar doğrultusunda hastaya işlem uygulaması başlanır ve herhangi farklı ya da ek bir ücret talep edilmez.
 

Fiyatlarla ilgili detaylı bilgiyi Beşiktaş lazer epilasyonmerkezi ile iletişime geçerek almak mümkün. Bu merkezin dışında İstanbul için de Sarıyer lazer epilasyon merkezi ve diğer ilçelerde yer alan merkezlerden de bilgi alınabilir.
 

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?
 

Lazer Epilasyon cihazları cilt yapısına göre değişmektedir. Her cilt yapısına farklı bir cihaz kullanılmaktadır. Burada önemli olan cildin üst katmanına ve alt katmanına zarar vermeden uygulamanın tamamlanmasıdır. Sarıyer lazer epilasyon ve birçok gelişmiş teknolojik cihazlar kullanan merkezlerin tamamında bu cihazlar bulunmaktadır.
 

Günümüzde 3 çeşit lazer cihazı bulunmaktadır. Alexandrite, Diode ve Nd Yag Epilasyon cihazları olarak sıralanabilmektedir. Cilt tipine göre işlem yapan bu cihazlar lazer epilasyon uygulamasında mihenk taşlarıdır. Sarıyer lazer epilasyon merkezinde olduğu kadar Beşiktaş lazer epilasyon ve Şişli lazer epilasyon merkezlerinde bu cihazlardan bulunmakta ve kullanılmaktadır.