LeBron için şok iddia

NBA finallerinde 4. maçtaki kötü oyunu sorgulanan LeBron için, 'Kız arkadaşı onu Rashard Lewis ile aldattı" iddiası bomba etkisi yarattı

LeBron için şok iddia
11 Haziran 2011 Cumartesi 10:37 tarihinde eklendi, 1.082 kez okundu.

 

Geçen yıl annesinin takım arkadaşı Delonte West ile birlikte olduğu iddia edilen LeBron James için şimdi de kız arkadaşı Savannah Brinson'un onu Rashard Lewis ile aldattığı dedikodusu ortalığı karıştırdı. Sadece 8 sayı attığı 4. maçtan sonra 'LeBron'un neyi var' sorusu ABD'de cevap ararken, ESPN basketbol yorumcusu Steven A.Smith'in katıldığı bir radyo programında LeBron'un sorununun saha dışında olduğunu ve bunun da kız arkadaşı Savannah Brinson'dan kaynaklandığını söylemesinin ardından anlattıkları gündeme bomba gibi düştü. Smith yakın bir arkadaşına dayandırdığı iddiaya göre, Brinson, Florida South Beach'te 4. maçtan önce Rashard Lewis ile birlikte olmuş.
 
LEWİS, 'BİZ KARDEŞİZ' DEDİ
 
Bu iddia için LeBron James ve Savannah Brinson'dan açıklama gelmezken, Rashard Lewis, "Tamamen yalan. LeBron benim kardeşim. Bu onun finallerdeki konsantrasyonunu bozmak için atılan bir iftira" dedi. ABD'de herkes bu olayı tartışırken, bu olayların gölgesinde finalin 5. maçına çıkan LeBron James Dallas Mavericks karşısında trible-double yapmasına rağmen berbat bir 4. periyot performansı ile yenilgiyi önleyemedi.