"Legia maçı kolay olmayacak"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, yarınki Legia Varşova maçının kolay olmayacağını söyledi.

Legia maçı kolay olmayacak
06 Kasım 2013 Çarşamba 22:32 tarihinde eklendi.


Bordo mavililerin hocası Akçay, yarınki Legia karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında, rakip takımın kendilerini iyi analiz ettiğini, seyirci ve saha avantajını da kullanarak daha baskın bir oyun ortaya koyacağını ifade etti.

İŞİMİZ ZOR AMA ÜSTESİNDE GELECEĞİZ

"Yarınki karşılaşmanın ilk müsabakadan daha zor olacağını düşünüyorum" diyen Akçay, ilk maçı kalacinin başarıları sonucu puan kaybı olmadan geride bıraktıklarını, ikinci karşılaşmada ise seyircisini de yanına alan bir takımla mücadele edeceklerini ve bunun kolay olmayacağını vurguladı.

Akçau şöyle konuştu: "Ligde de oldukça iyi müsabakalar çıkarmaya başlayan Legia var. Koşan, genç dinamik bir ekip. Seyircisiyle de yarın akşam buluştuğunda işimizin çok zor olacağını düşünüyorum. Ama üstesinden gelmek için uğraşacağız. Yusuf Erdoğan dışında Legia'ya başka bir sorun olmadan geldik. Umarın istediğimiz gibi geçer."

Akçay, Cihan’ın rakip takımın hocasının kendilerini çok iyi analiz ettiği şeklindeki bir soru üzerine de, "Biz futbol anlayışı olarak hem ligde hem Avrupa'da kendi oyun yayımız var. Rakibimizin genç ve dinamik oyuncularının alanlarını daraltacağız.

Rakibimizin antrenörü bizi iyi analiz etmiş. Biz avantajlı skor yani bir puan için sahaya çıkacağız. Avrupa'da yenilgi yüzü görmememiz bize olumlu yansıdığı gibi rakip takıma da olumlu yansıyabilir. Rakiplerimiz bizimle oynayacağı maçlara daha iyi hazırlanabilir." dedi.

Basın toplantısına katılan bordo - mavili ekibin orta saha oyuncusu Alanzinho ise, "Çok zor bir maç olacak. Tabi ki taraftarlarıyla birlikte rakibimiz daha güçlü olacak. Kendimize güveniyoruz maçı kazanacağız. Ekibimizin gücünü biliyoruz. Avrupa'da yenilmedik ve seriyi devam ettirmek istiyoruz.

Üç puanı takım olarak alacağımıza inanıyorum. Şuanda ben bir ekibin içindeyim hoca bazı kararlar alıyor buna saygı duymamız lazım. Hocam bana görev verdiğimde elimden geleni yapmaya hazırım." değerlendirmesinde bulundu.


CİHAN