Lenovo'dan Karbon Fiber Ultrabook

Ultrabook'lar yaygınlaşıyor ve gelişiyor. Lenovo'da 18mm incelikte ve 1.36 gram ağırlığındaki Lenovo ThinkPad X1 Carbon, adı gibi karbon fiber kasaya sahip.

Lenovodan Karbon Fiber Ultrabook
15 Mayıs 2012 Salı 12:31 tarihinde eklendi, 1.275 kez okundu.

 

Intel'in Ultrabook platformu gün geçtikçe daha da yaygınlaşmaya başladı. Ünlü bilgisayar üreticisi Lenovo'da Ultrabook modellerini geliştirmeye devam ediyor.
 
Lenovo'nun yeni Ultrabook modeli, karbon fiber kasa yapısı ile geliyor. Karbon fiber Ultrabook'u hem serin hem sağlam hem de hafif tutuyor.
 
ThinkPad X1 Carbon, 1.36 kg ağırlıkta geliyor ve inceliği ise sadece 18mm. Lenovo speclerde en kalın noktasının değerini veriyor. Yani ThinkPad X1 Carbon'un en kalın yeri 18mm.
 
14 inçlik ekran ile gelecek olan ThinkPad X1 Carbon'un ekranı 300 nit parlaklık seviyesinde olacak. Diğer 14 inçlik modellere göre daha yüksek bir ekran çözünürlüğü seçen Lenovo, ThinkPad X1 Carbon'da 1600 x 900 piksel çözünürlüğündeki ekrana yer verecek.
 
ThinkPad ailesindeki trackpad, arka aydınlatmalı klavye, parmak izi okuyucusu, hızlı şarj, 3G bağlantısı ve SIM kart yuvası gibi özelliklere sahip.
 
Intel'in 3. nesil Core işlemci ailesi olan Ivy Bridge tabanlı işlemcinin güç vereceği ThinkPad X1 Carbon, Windows 7 işletim sistemi, Dolby Home Theater ses sistemi, HD webcam, biometrik tarayıcı, seçime göre WiFi ya da 3G bağlantılarına geçiş, kart okuyucu gibi özellikler ile donatılıyor.
 
shiftdelete.net