LEONO Kapı Aksesuarları 2014 Kapı Fuarı'nda

LEONO Kapı Aksesuarları firması, İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde 8. kez düzenlenen 2014 Kapı Fuarı'na katıldı. Fuar 19 Ocak Pazar günü saat 19.00'a kadar devam edecek.

LEONO Kapı Aksesuarları 2014 Kapı Fuarında
16 Ocak 2014 Perşembe 16:32 tarihinde eklendi.

STCA Gayrimenkul AŞ bünyesinde faaliyet gösteren LEONO Kapı Aksesuarları firması, ithalatçı bir firma olup, dünya genelinde sektörde lider olan kilit, menteşe, kapı kolu gibi çeşitli üretici firmaların Türkiye temsilciliğini yapıyor.

LEONO Kapı Aksesuarları Genel Müdürü İsmail Emanetoğlu, kendi alanında dünya genelinde tanınmış olan AGB Kilit, Arrone Acil Çıkış Donanımları, Hoppe Kapı Kolları, Schlegel Kapı Fitilleri , Lorient Yangın Dayanımlı Yalıtım Malzemeleri, SFS Gizli ve Pivot Menteşeler, Terno Sürme Kapı Sistemleri gibi tanınmış markalarını ürünlerinin tanıtım ve satışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

LEONO olarak Türkiye'de ilk defa satışa sunulan köpük dolgulu 42 desibel sessizlik sağlayan Schlegel marka fitilleri ile ve yine sessiz AGB Manyetik Kilitler ile fuarın ilk gününde ziyaretçilerin ilgi odağı konumunda olduğunu ifade eden Emanetoğlu, "2014 Kapı fuarında LEONO, hem kapı üreticileri, hem de son kullanıcılara en yeni teknolojiye sahip kapı aksesuarlarını aynı anda sunmaktadır. Ürünlerimiz konutlar, oteller, rezidanslar, hastaneler, okullar ve üniversiteler gibi birçok yapıda kullanılmaktadır. Standart ürünlerin yanı sıra sektörün ihtiyacı olan spesifik çözümler sunan ürünlerimizle de sektörün hizmetindeyiz." dedi. 


CİHAN