Levent Kırca'dan Başbakan'a yanıt

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin dünkü Meclis grup toplantısında isim vermeden Levent Kırca'yı eleştirdi.Başbakan'ın eleştirdiği Levent Kırca'dan yanıt gecikmedi

Levent Kırcadan Başbakana yanıt
03 Temmuz 2013 Çarşamba 11:38 tarihinde eklendi.
Erdoğan, Gezi Parkı eylemleri için "İstanbul kurtarılmıştır" sözlerini kullanan Kırca için "Tüm hukuk yollarını çalıştıracağız, bunun hesabını vermesi lazım" dedi. Levent Kırca, Başbakan'ın sözlerine "Bana bir şey olursa sorumlusu Başbakan Erdoğan'dır" diye yanıt verdi.
 
'DEVRİMCİ ARKADAŞLARIM KORKMASIN'
 
Levent Kırca Ulusal Kanal'daki Haber Masası programında Başbakan Erdoğan'ın kendisi hakkındaki açıklamalarına cevap verdi.
 
Levent Kırca, "Buradan savcılara ve yargıçlara duyuruyorum, bana bir şey olursa sorumlusu Tayyip Erdoğan'dır. Başıma bir şey gelirse devrimci arkadaşlarım korkmadan yollarına devam etsinler" dedi.
 
Levent Kırca, Taksim direnişi ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalar için "Kanunsuz bir şey söylemedim aynı sözleri bugün de söylüyorum, Ben Cumhuriyeti savundum. Cumhuriyeti savunmak suçsa bu suçu işlemeye devam edeceğim" diye konuştu.
 
Erdoğan'ın önce Fazıl Say'ı hedef gösterdiğini, ardından Mehmet Ali Alabora'yı şimdi de kendisini hedef aldığını ileri süren Levent Kırca, Başbakan'ın sanatçıları hedef almaya devam edeceğini iddia etti.