Lewandowski Bayern Münih yolunda

Borussia Dortmund’un başarılı oyuncusu Robert Lewandowski bu yaz oynamak istediği yeni takıma gitmek için Dortmund’lu yöneticilerle prensipte anlaştıklarını açıkladı

Lewandowski Bayern Münih yolunda
05 Haziran 2013 Çarşamba 13:15 tarihinde eklendi.

 Borussia Dortmund’un başarılı oyuncusu Robert Lewandowski bu yaz oynamak istediği yeni takıma gitmek için Dortmund’lu yöneticilerle prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund, Mario Götze’den sonra Robert Lewandowski'yi de Bayern Münih’e kaptırıyor. Borussia Dortmund’un başarılı oyuncusu Robert Lewandowski, Sport Bild’e yaptığı açıklamada yeni sezonda oynamak istediği takım konusunda Borussia Dortmund yetkilileriyle prensipte anlaştıklarını belirtti.

Polonya Milli Takım oyuncusu Lewandowski, bu yaz oynamak istedği yeni takıma transfer olmak istediğini ve bunu Dortmund’lu yöneticilerle konuştuğunu açıklayarak, "Ayrıntılar belirlendikten sonra bu yaz oynamak istediğim takıma transfer olabilirim diye düşünüyorum. Bu her iki taraf için de en iyisi." diye konuştu. Lewandowski’nin oynamak istediği takım ise Bayern Münih. Lewandowsk’nin menejerinin Bayern Münih ile şartlarda anlaştığı iddialar arasında. Dortmund’da kalması durumunda gelecek yıl boşta kalacak olan 25 yaşındaki yıldız futbolcu için Bayern Münih’in 25 ile 30 milyon arasında transfer ücreti ödeyeceği belirtiliyor.


CİHAN