Leyla ile Mecnun'dan sezon finali

TRT 1'de yayınlanan 'Leyla ile Mecnun' dizisi bu hafta sezon finali ile ekrana geliyor.

Leyla ile Mecnundan sezon finali
15 Haziran 2013 Cumartesi 12:38 tarihinde eklendi.
Yapımcılığını Eflatun Film Yapımın yapımcılığını Orkun Ünlü, Funda Alp'ın üstlendiği 'Leyla İle Mecnun' dizisinde bu hafta süpriz bir nikahla sezon finali yapıyor.
 
İşte 'Leyla ile Mecnun'un bu hafta yayınlanacak bölümü:
 
Yavuz ve Eylül'ün nikahı yaklaşmaktadır. Kireçburnu Çakalları Yavuz için bekarlığa veda partisi yaparlar. Sabah uyandıklarında kendilerini darmadağın bir otel odasında bulurlar. Önceki gece neler olduğunu hatırlamaya çalışırlar. Aralarından birinin böbreğinin olmadığını fark ettiklerinde işler karmaşık bir hal almaya başlar. Bu sırada Aksakallı Dede ve Karabasan satranç oynamaya devam etmektedirler. Oyunun sonu yaklaşmaktadır. Leyla, gelecekte gördükleri yüzünden endişeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Mecnun ve Leyla konuşup bir an önce birlikte yurtdışına kaçmaya karar verirler. Mecnun vize işlemlerini halletmek için çeşitli yollar denerken Eylül ve Yavuz'un evlilik hazırlıkları sürmektedir. Bütün mahalle bu mutlu günde bir araya gelecektir.
 
Başrollerini Ali Atay, Melis Birkan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ayşen Gruda'nın üstlendiği 'Leyla ile Mecnun' 17 Haziran Pazartesi 19.50 de TRT1 ve TRT1HD'de yayınlanacak.