Lezbiyen sahne itirafı

Black Swan filmindeki lezbiyen sevişme sahnesi için bakın nasıl bir yorum yaptı

Lezbiyen sahne itirafı
30 Aralık 2010 Perşembe 15:42 tarihinde eklendi, 6.442 kez okundu.

 

Yeni filmi Black Swan'la Oscar'a aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Natalie Portman, performansı kadar rol arkadaşı Mila Kunis'le sevişme sahnesiyle de adından söz ettiriyor. Rolü için yaklaşık bir yıl boyunca bale çalışan ve çekimler sırasında dizinden sakatlanan Portman, "Bazı geceler öleceğimi düşündüm. Vücudumda ağrımayan kas yoktu" şeklinde konuştu.
 
FİLMİN KOZU SEVİŞME SAHNESİ
Güzel oyuncu Black Swan'ın proje aşamasında yönetmen Darren Aronofsky'yle bale hakkındaki bir filmi kimsenin izlemek istemeyeceğini konuştukları itiraf ederken, "Darren bir an durup şöyle dedi, 'Bu filmde Natalie Portman ve Mila Kunis sevişiyor. Bence herkes bu sahneyi görmek isteyecektir'" sözlerini kullandı. Gerçek hayatlarında yakın iki dost olan Kunis ve Portman, sevişme sahnesiyle ilgili "Yüzlerce set çalışanının önünde arkadaşınızla sevişmek durumu olduğundan daha da tuhaf hale getiriyor" açıklamasını yapmıştı.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde Natalie Portman, filmde de görev yapan Fransız balet ve koreograf Benjamin Millepied'dan hamile olduğunu ve nişanlandıklarını duyurmuştu.

Habertürk