"Lig daha önemli"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda İnegölspor'a 3-2 yenilerek kupadan elenmelerinin ardından yaptığı açıklamada, kendileri için ligin daha önemli olduğunu söyledi.

Lig daha önemli
04 Aralık 2013 Çarşamba 19:44 tarihinde eklendi.

Sergen, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Ligde az süre alan oyunculara şans verdik. Kupa maçları zor oluyor. Oyuncuları bu maçlara konsantre etmek çok zor. Çünkü ligde çok kritik durumdayız. Bizim için lig çok daha önemli ve ağırlıklı. Ama oyuncularım yine de iyi mücadele ettiler. Yapacak bir şey yok; futbolda bunlar var. Artık önümüze bakacağız. Lig maçları bizim için çok daha önemli." yorumunda bulundu.

Bir gazetecinin, 2006 yılında Beşiktaş'ta oynadığı sırada da İnegölspor'un kendilerini yendiğini hatırlatması üzerine, şuan Gaziantepspor'un teknik direktörü olduğunu ifade etti.

CENK: BÖYLE SÜRPRİZ BİR SONUÇ BEKLEMİYORDUK

Gaziantepsporlu futbolcu Cenk Tosun ise böyle sürpriz bir sonuç beklemediklerini ifade etti. Cenk, yaptığı açıklamada "Galip gelmek için geldik ama olmadı. Lig bizim için daha önemli olsa bile kupada gelebileceğimiz en iyi yere gelmek istiyordu. İnegölspor gayet iyi oynadı. güzel maç oldu. İnegölspor'a başarılar diliyorum." dedi.

BULUT: KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise yaptığı açıklamada, "Futbolcularıma ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Maçın genelinde iyi oynadık ama yediğimiz ikinci gol bize yakışmadı. Kazandığımız için mutluyuz. Çok iyi futbol oynadık. Oyuncu arkadaşlarım iyi mücadele ettiler. Kupada 16 takım arasına girdik. Hedefimiz diğer turu da geçip gruplara kalmak." diye konuştu.

Hafta sonu ligde Gümüşhanespor ile oynayacaklarını hatırlatan Bulut, bu maçı da aynı futbol ve taraftarın desteği ile kazanmak istediklerini kaydetti.
Bir gazetecinin, 'Bir üst turda istediğiniz bir takım var mı?' sorusunu ise Bulut, "Rakibin kim olacağı fark etmez. Hangi takım olursa olsun maçı İnegöl'de oynayalım." diye cevapladı.

HASTÜRK: RAKİP KİM OLURSA OLSUN MAÇ İNEGÖL'DE OLSUN

İnegölspor'un ilk iki golünü atan Kemal Hastürk ise iyi mücadele ettiklerini ve bir ilke daha imza attıklarını belirterek, "Bir üst tura daha çıktık. İnşallah bundan sonraki maçı da sahamızda oynarız. Rakip kim olursa olsun, maç İnegöl'de olsun." diye konuştu.

Takımın galibiyet golünü kaydeden Raif Demir de yaptığı açıklamada, "Bugün kupada güçlü bir rakiple oynadık. Geçen maçta da başka bir güçlü rakip Kasımpaşaspor'u elemiştik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Rakip beraberliği yakaladı ama oyundan hiç kopmadık. Son dakikada da olsa galip gelmeyi bildik." şeklinde konuştu.


CİHAN