"Lige yavaş yavaş ısınıyoruz"

Spor Toto Süper Lig’de evinde Kayseri Erciyesspor’u 2-1’lik skorla geçen Çaykur Rizespor’da Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, evlerinde oynadıkları ikinci maçtan da galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Lige yavaş yavaş ısınıyoruz
01 Eylül 2013 Pazar 23:45 tarihinde eklendi.

Rıza Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımının maçın başından sonuna kadar mükemmel bir mücadele örneği sergilediğini ifade ederek, “Yeni bir takımız ve lige yavaş yavaş ısınıyoruz. Bazı bölgelerde eksiklerimiz var, onları da giderdiğimizde ligde iyi şeyler yapacağız. Güzel bir galibiyet aldık. İyi oyunumuzun daha da üzerine çıkmak istiyoruz.” dedi.

Çalımbay, karşılaşmanın ilk golünü kaydeden Ali Adnan hakkında ise “Ali Adnan futbolu kadar kişiliğiyle de mükemmel bir oyuncu. Maçta çok güzel bir gol kaydetti. Ali Adnan kendisini biraz daha geliştirdiğinde dünyanın en iyi sol kanat oyuncularından biri olabilir.” diye konuştu.

FUAT ÇAPA: BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET OLDU

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise maçın ilk dakikalarına iyi başlamadıklarını ifade ederek, “Maçın ilk dakikalarında kendi kendimizi hırpaladık. Çaykur Rizespor’un bizi hırpaladığını söyleyemem. İlk yarıda yediğimiz gol sonrası hiç olmazsa soyunma odasına beraberlikle gitmek adına uğraştık. İkinci yarıya maçı kazanmak adına çıktık.

Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Vleminckx’nin yediği ikinci sarı kartın yanlış olduğunu düşünüyorum. Hakemin vermiş olduğu karara fazla yorum yapmayacağız. Önümüzdeki hafta evimizde ağırlayacağımız Akhisar maçını kazanmak istiyoruz.” dedi.


CİHAN