"Lige yeniden adapte olduk"

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, 3 haftadır kazanamadıklarını ve gol atamadıklarını hatırlatarak, “Tekrar lige adapte olmak açısından Antalyaspor galibiyetinin çok büyük önemi olduğunu ve önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.'' dedi.

Lige yeniden adapte olduk
11 Mart 2013 Pazartesi 21:06 tarihinde eklendi.

 

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, TV 58 ve Sivasspor Kulübü'nün işbirliğiyle başlatılan proje kapsamında Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle söyleşide bir araya geldi. 
 
Öğrenciler tarafından tezahüratlar ve alkışlarla karşılanan Başkan Otyakmaz, okulun spor salonunda düzenlenen söyleşide, kırmızı-beyazlıların Süper Lig serüvenini öğrencilerle paylaştı. Kırmızı-beyazlıların bu başarısında taraftarların büyük rol üstlendiğini söyleyen Otyakmaz, minik öğrencilerin sevgi gösterileri karşısında duyduğu memnuniyeti belirterek, bilinçli taraftar olma yolunda eğitimin gerekliliğine değindi.
 
Daha başarılı olmak için birlik ve beraberliğin her zaman devam ettirilmesi gerektiğini vurgulayan Otyakmaz, “Nasıl ki Ulu Önderimiz Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet ettiyse Sivasspor da sizlere emanet. Sivasspor, şehrimizin çok önemli markası. Birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmadan takımımıza destek olmanızı rica ediyorum.” diye konuştu. 
 
Sivasspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Erdal Yılmaz'ın katkılarıyla gönderilen kırmızı-beyazlı formalarını öğrencilere hediye eden Otyakmaz, tüm okul öğrencilerini ligin 27. haftasında ilimizde oynanacak Sivasspor-Orduspor karşılaşmasına davet etti. Daha sonra formaları imzalayan Başkan Otyakmaz, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
 
KAZANMAYI HAK EDECEK BİR FUTBOL OYNADIK
 
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda katıldığı söyleşinin ardından yaptığı açıklamada, 2-1 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçında çok istekli, arzulu ve kazanmayı hak edecek bir futbol oynadıklarını vurguladı. Antalyaspor galibiyetiyle moral bulduklarını kaydeden Otyakmaz şöyle devam etti:
 
"Gerçekten tüm Türkiye'nin kamuoyunun gözünün önünde çok istekli, arzulu bir oyun oynadık. Antalyaspor cephesinden özellikle teknik heyetten hakemle ilgili bir takım kurgulardan bahsedildi. Evet, karşılıklı hakem hatalarının olduğu ama skora etki etmeyecek hataların olduğu bir maç izledik. Sivasspor'un üstünlüğü ile sona eren, hak ettiğimiz bir karşılaşma oldu. Eleştirileri, sıcağı sıcağına yapılmış olarak kabul etmek lazım.'' 
 
Otyakmaz, 3 haftadır kazanamadıklarını ve gol atamadıklarını anımsatarak, “Geri dönüş açısından da tekrar lige adapte olmak açısından da bu galibiyetin çok büyük önemi olduğunu ve önümüzün açık olduğunu düşünüyorum.'' şeklinde konuştu. 
 
Düşme çizgisinin üzerinde bulunan takımla aralarında 3 puan olduğuna dikkati çeken Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
 
Otyakmaz, takımın iyi oynadığını ve düşme korkusu hissetmediklerini ancak bir an önce tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini sözlerine ekledi. 
 
Söyleşiye ile Sivasspor As Başkanları Uğur Akkuş, Mehmet Ali Topal, Ekrem Munar ve Faruk Taşseten de katıldı.

CİHAN