Limak Otellerinde Ultra Herşey Dahil Tatil Keyfi

Hayalinizdeki tatile bir adım daha yaklaşmaya hazır olun. Tatilin ismi bu sefer Belek. Uzun zamandır beklediğiniz tatil için şimdiden seçim yapma zamanı

Limak Otellerinde Ultra Herşey Dahil Tatil Keyfi
02 Mart 2015 Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi, 1.668 kez okundu.

Hayalinizdeki tatile bir adım daha yaklaşmaya hazır olun. Tatilin ismi bu sefer Belek. Uzun zamandır beklediğiniz tatil için şimdiden seçim yapma zamanı. Hem sevdikleriniz ile hem de en uygun fiyata geçecek olan bu güzel tatil gününde siz de en özel seçimleri Belek’ten yana yapabilirsiniz.
 

Limak otelleri size Belek’te en iyi hizmeti sunmak için burada. Sevdikleriniz ile çıkacağınız o güzel tatilde size en büyüleyici ve güzel olanı sunacak olan 2 tane Limak otelini gelin yakından inceleyelim.
 

Limak Arcadia Golf sizi konuk edecek olan en iyi oteller arasındadır. Yaz sezonu boyunca size en güzel olanı sunacak olan Limak Arcadia Golf; huzur, eğlence, deniz, kum ve güneşi bir arada size sunacaktır. golf sahaları, futbol sahası, tenis kortları ve yüzme havuzları bulunmaktadır.
 

Antalya otelleri arasında yeşil alanı en fazla olan otellerdendir. Limak otellerinde dilerseniz eğlenerek spor yaparsınız, dilerseniz de sadece dinlenerek yaz tatilinin keyfini çıkarabilirsiniz. Standart oda ve aile odası seçenekleri ile en güzel olanı sunmaktadır.
 

Diğer taraftan Limak Atlantis Deluxe Hotel Belek’te başka bir seçenek olabilir. Zincir otellerin güzelliği tabi ki kalitesinden ödün vermeden sizi en iyi şekilde konuk etmeleridir. Limak Atlantis hava alanına 35 km ve şehir merkezine 45 km uzaklıktadır. Kusursuz denizi, mükemmel sahili ve eşsiz güzellikleri ile ultra her şey dahil sistem ile konuk eder sizi.
 

Aile odalarının en güzel tarafı ise 2+2 veya 3+1 konaklama imkanları sağlamasıdır. Seçimlerinizi rahat yapabileceğiniz ve size özel hizmet kalitesi ile en iyi olanı sunacak olan Limak Atlantis Belek’te tatilinizi en eğlenceli şekilde yapacaksınız.
 

Erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanarak en güzel olanı yakalamak isterseniz seçimlerinizi hemen yapmalısınız ki en ucuza tatili Limak otellerinde siz yakalayın. Ultra her şey dahil tatil keyfini yaşamak her zaman başkadır. Çünkü dilediğiniz her şey en kusursuz hali ile size sunulur, gün boyunca rahat edersiniz.
 

Hadi siz de hayalinizdeki tatili planlamak için elinizi çabuk tutun ve yaz için seçimlerinizi yaparak, peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile Belek otellerinde yapacağınız muhteşem tatili Gezinomi farkı ile rahat rahat ödeyin.