Limassol - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, grubundaki 3. maçında deplasmanda AEL Limassol ile karşılaşacak

Limassol - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?
25 Ekim 2012 Perşembe 12:06 tarihinde eklendi, 4.145 kez okundu.

 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında bu akşam deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi'nden AEL Limassol ile karşılaşacak.
 
Lefkoşa'daki GSP Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak maçı, Rumen hakem Alexandru Dan Tudor yönetecek. Mücadele STAR TV'den canlı yayınlanacak.
 
Ligde ilk iki maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, AEL Limassol maçından galibiyetle ayrılarak, gruptaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.
 
İlk hafta maçında kendi sahasında Fransa'nın Olympigue Marsilya takımıyla 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, ikinci haftada deplasmanda Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımını 4-2 yenerek, gruptaki ilk galibiyetini aldı.
 
Gruptaki ilk maçında kendi sahasında Borussia Mönchengladbach ile 0-0 berabere kalan AEL Limassol ise ikinci maçta deplasmanda Olympigue Marsilya'ya 5-1 gibi farklı bir skorla yenildi.
 
YOBO, MEIRELES VE MEHMET TOPUZ İSTANBUL'DA KALDI
Fenerbahçe'nin Limassol maçı için İstanbul'da yaptığı son antrenmanda Mehmet Topal da takımla birlikte çalıştı. Mehmet Topal'ın yanı sıra sakatlıkları önemli ölçüde geçen Gökhan Gönül de Kıbrıs'a gidecek kadroda yer alacak. Sakatlıkları süren Yobo, Meireles, Orhan Şam ve Mehmet Topuz ise İstanbul'da bırakıldı.
 
Fenerbahçe'nin AEL Limassol maçının 19 kişilik kafilesinde şu isimler yer aldı:
 
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian, Mehmet Topal, Özgür Çek, Stoch, Krasic, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Kuyt, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.