Lise öğrencisine tecavüz

Konya'da sağlık memuru F.K. (24) hakkında, geçen yıl sosyal medya üzerinden tanışıp arkadaş olduğu lise öğrencisi B.D.'ye (17) tecavüz iddiasıyla soruşturma başlatıldı. F.K.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden B.D., F.K. ile evlenme vaadiyle yeniden bir araya geldiklerini ancak 10 ay sonra kendisinden ayrıldığını söyledi.

Lise öğrencisine tecavüz
22 Şubat 2018 Perşembe 18:42 tarihinde eklendi.
LİSE son sınıf öğrencisi B.D. (17) geçen yıl sosyal medya üzerinden sağlık memuru F.K. (24) ile tanışıp arkadaş oldu. F.K., B.D.’yi yemek yeme bahanesiyle yalnız yaşadığı evine götürdü, iddiaya göre burada tecavüz etti. 
 
Yaklaşık 1.5 ay sonra B.D. ile buluşan F.K. iddiaya göre, "Seninle evleneceğim. Bana güvenebilirsin. Seni bırakmayacağım” deyince ikili yeniden bir araya geldi. F.K. zaman zaman kız çocuğunu dövüp cinsel ilişkiye zorladı.
 
AYRILINCA ŞİKÂYETÇİ OLDU
 
10 ay süren ilişkinin ardından F.K.,  B.D.ye "Ben bu sorumluluğu alamam. Bu yanlışı yapmak bana yakışmadı. Bu bana ağır geldi” dedi, B.D.'den ayrılacağını söyledi. 
 
Olay sonrası psikolojisinin bozulduğunu belirten B.D., 2 Şubat günü cumhuriyet başsavcılığına giderek ’cinsel istismar, yaralama ve tehdit’ suçlarından F.K. hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikâyet üzerine F.K. hakkında soruşturma başlatıldı.
 
B.D. ”F.K. ile sosyal medya üzerinden tanıştık. Sağlık sektöründeydi. Sosyal medyadan tanışıp önce arkadaş, daha sonra sevgili olduk. Geçen sene yemek için onun evine gittik. İtiraz etmeme rağmen zorla ilişkiye girdi. 'Seninle evleneceğim, seni hiç bırakmayacağım' diyordu. Aileme söyleyemedim. Daha sonraki süreçte bazen döverek benimle ilişkiye giriyordu. En son olarak yaptıklarından pişman olduğunu, bunun kendisine yakışmadığını, bu sorumluluğu alamadığını söyleyip benden ayrıldı.”
 
GELİNLİK BİLE DENEDİM
 
 
Kendisini evleneceklerine inandırdığını, hatta gelinlik bile deneğini belirten B.D., ”Ona inanmak zorundaydım. Gelinlik bile denedim. Toparlanmakta güçlük çektim" dedi.