Liseli gencin sır intiharı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi Toplarlar Beldesi’nde, bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren lise öğrencisi 18 yaşındaki Yasin Yücel, evinin yanındaki odunluğun tavanına, kendini kabloyla asıp yaşamına son verdi.

Liseli gencin sır intiharı
04 Nisan 2013 Perşembe 13:34 tarihinde eklendi.

 

Yıllar önce amcasının oğlunun da intihar ettiği belirtilen Yücel’in, yanında bulunan cep telefonunda, 'Elveda Sevgilim' adlı şarkıyı dinlediği öğrenildi. Genç liselinin geride bir not bırakmadığı bildirildi.
 
Olay, Köyceğiz Toparlar Beldesi Cumhuriyet Mahallesi’nde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Köyceğiz Teknik Lisesi Yapı Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Yasin Yücel, bir süre önce babası Kerim Yücel’in kendine hediye ettiği otomobili, evin yanındaki odunluğun önüne park etti ve içeriye girdi. Baba Kerim Yücel, oğlunun eve gelmemesi üzerine merak edip odunluğa bakmaya gitti. İçeriye giren baba, oğlunun kendini tavana kabloyla astığını gördü. Hemen kabloyu kesen baba Kerim Yücel, oğlunun nefes aldığını farkedince, hemen onu kendi otomobiliyle Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak burada yapılan müdahalelere rağmen Yasin Yücel hayatını kaybetti.
 
“ELVEDA SEVGİLİM”
 
Olay yerinde yapılan incelemede bulunan cep telefonunda Cengiz Kurtoğlu'nun, 'Elveda Sevgilim' adlı şarkısını dinlediği öğrenilen Yasin Yücel’in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
 
Talihsiz gencin amcasının oğlunun da 1985 yılında üniversite sınavını kazamadığı için canına kıydığı belirtildi. Aynı acıyı ikinci kez yaşayan Yücel ailesi, gözyaşlarına boğuldu. Geride not bırakmadığı öğrenilen talihsiz gencin intihar etmesi için bir neden olmadığı ve çevresinde sevilen biri olduğu öğrenildi. Okul Müdürü Ali Eren, “Herhangi bir maddi sorunu yoktu. Ancak biraz içine kapanık biriydi. Çevresinde seviliyordu” dedi.

DHA