Liseli kıza tecavüz suçlamasıyla tutuklandı

KONYA'da lise öğrencisi 17 yaşındaki H.O.'yu zorla aracına bindirip götürdüğü boş arazide tecavüz ettiği iddia edilen 29 yaşındaki Abit K. 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Liseli kıza tecavüz suçlamasıyla tutuklandı
28 Kasım 2015 Cumartesi 12:46 tarihinde eklendi.
KONYA'da lise öğrencisi 17 yaşındaki H.O.'yu zorla aracına bindirip götürdüğü boş arazide tecavüz ettiği iddia edilen 29 yaşındaki Abit K. 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
 
Olay, geçen salı günü merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi'nde bulunan boş arazide meydana geldi. İddiaya göre çiftçilik ve kuru bakliyat ticareti yaptığı öğrenilen evli ve 1 çocuk babası Abit K., olaydan bir hafta önce cep telefonundan lise 3'üncü sınıf öğrencisi H.O.'yu aradı. Abit K. kendisine cevap vermeyen H.O.'yu bu sefer mesaj atarak rahatsız etmeye başladı. H.O.'nun oturduğu adresi öğrenen Abit K. genç kızı evinin yakınlarındaki market çıkışı zorla otomobilini bindirerek boş bir araziye götürdü. Burada H.O.'ya tecavüz eden Abit K. daha sonra genç kızı aldığı yere bırakarak olayı birilerine anlattığı taktirde kendisini ve annesini öldürüceği söyleyip tehdit etti. 
 
ANNESİNE ANLATTI 
 
Olayın şokunu üzerinden atamayan H.O., kendisini odasına kapatarak ağlamaya başladı. Eşinden boşandığı ve kızı ile birlikte yaşadığı öğrenilen anne Z.K. ise durumu fark ederek konuşmak için kızının odasına gitti. Yaşadığı olayı daha fazla saklayamayan H.O. durumu annesine anlattı. Z.K. da kızının anlattıkları üzerine polis merkezine giderek şikayette bulundu. 
 
TOKATLAYIP, ISIRDI 
 
Annenin şikayeti üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alınan H.O. polise verdiği ifadesinde, "Tanımadığım bir numaradan beni aradı. Benimle tanışmak istediğini söyledi. Ben kabul etmedim. Sonra market çıkışı birden karşıma çıkıp beni zorla otomobile bindirdi. Daha sonra götürdüğü boş arazide bana zorla tecavüz etti. Güçlü olduğu için ona karşı koyamadım. Beni tokatlayıp, ısırdı. Bu durumu anneme anlattığım takdirde beni ve annemi öldürüceğini söyledi. Fazla dayanamayıp durumu anneme anlattım" dediği öğrenildi. 
 
YAŞININ KÜÇÜK OLDUĞUNU BİLMİYORDUM 
 
Şikayet üzerine gözaltına alınan Abit K. da ifadesinde," H.O. benimle isteyerek ilişkiye girdi. Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Kalıplı ve uzun boylu olduğu için yaşının küçük olduğunu tahmin edemedim. Yaşını sormak da aklıma gelmedi. Yaşının küçük olduğunu bilseydim onunla ilişkiye girmezdim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi. 
 
İşlemlerinin ardından 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla dün adliyeye sevk edilen Abit K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.