Listede isim çok

Bebe’nin sakatlığı nedeniyle arayışa giren Beşiktaş, Sporting’den Postiga, A.Madridli Costa, Arsenalli Vela ile Braga’dan Pizzi’yi transfer listesine aldı.

Listede isim çok
13 Ağustos 2011 Cumartesi 11:21 tarihinde eklendi.

 

Bebe’nin ani sakatlığıyla forvette sıkıntı yaşayan Beşiktaş, golcü için önceki gün İspanya’ya çıkarma yaptı. Siyah-beyazlı yönetim, ünlü menajer Jorge Mendes’in şirketiyle temasa geçerek santrfor transferi için ön çalışmalara başladı.
 
Bebe’nin sakatlığının ardından, yönetimle görüşerek Almeida ve Bebe kalitesinde bir golcünün takıma gerekli olduğunu söyleyen Carlos Carvalhal’ı dikkate alan yönetimin, bir hafta içerisinde bu krizi çözmeyi hedeflediği öğrenildi. Başkan Demirören ve Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Mendes’in listesinde bulunan golcülerle ilgilendiği belirtildi.
 
Mendes dışında diğer menajerlerle de temasa geçen siyah-beyazlı yönetimin en çok istediği isimlerin arasında Sporting Lizbonlu Helder Postiga, Atletico Madridli Diego Costa ile Arsenalli Carlos Vela’nın olduğu belirtildi. Bu üç ismin dışında başka isimlerle de temasa geçen Beşiktaş Yönetimi’nin, eski göz ağrısı olan Diego Forlan’ı da gündemlerine aldıkları vurgulandı. Bu arada Mendes’in sahibi olduğu Braga’nın futbolcusu Pizzi’nin de gündeme gelebileceği ifade edildi.
 
Çok uzun bir isim listesiyle Türkiye’ye dönecek olan Beşiktaş Yönetimi’nin, golcü transferindeki son kararı teknik heyet ve yönetim kurulu ile görüşüldükten sonra netleştirileceği bildirildi.
 
Manchester ile görüşecekler
 
Öte yandan sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Bebe’den yeni sezonda yararlanamayacak olan Beşiktaş Yönetimi’nin, Manchester United Yönetimi ile masaya oturarak sözleşmeyi karşılıklı olarak feshedebilecekleri öğrenildi.
 
Operasyon Portekiz’de
 
Beşiktaş’ın talihsiz bir şekilde sakatlanan oyuncusu Bebe’nin Portekiz’de ameliyat olacağı bildirildi. Bu tip sakatlıklarda ameliyat yerini ve ameliyatı yapacak olan doktorları seçme hakkının sporculara bırakılmasından dolayı, siyah-beyazlı oyuncunun ülkesini tercih ettiği belirtildi. Sol dizindeki yırtık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Bebe’nin dizindeki ödemin geçmesinden sonra ameliyata alınacağı belirtildi.