Listeyi yönetime verdi

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımının devre arası yapacağı transferlerle ilgili hazırladığı listeyi, yönetime sunduğunu açıkladı.

Listeyi yönetime verdi
18 Aralık 2013 Çarşamba 12:44 tarihinde eklendi.
Ligde cuma akşamı karşılaşacakları Kasımpaşa maçının ise her şeyin önünde olacağını ve büyük mücadele içerisinde geçeceğini ifade eden Rıza Çalımbay, müsabakadan mutlaka iyi sonuçla ayrılmaları gerektiğini vurgularken şöyle dedi:
 
"Ligde sıkıntı ve aksilikler yaşadık. Bunların hepsine son vermek için Kasımpaşa maçı çok önemli. Ligin ilk yarısında kalan iki maçı iyi sonuçla bitirmek istiyoruz. Bu zor günlerde taraftarımızla bu şansızlığa son vermeyi amaçlıyoruz. Bu maçta herkes fedakarlık yaparak tribünleri doldurmalı. Artık konuşacak bir şey kalmadı. Oyuncularımızın da bu maçta yürekten oynaması gerekiyor. Takımıma inanıyor ve güveniyorum. Futbolcularım bu maçta kapasitelerinin çok üzerine çıkacaktır. Takımın hırsını ve istediğini bu maçta herkes görecek. Şansızlıklara son vermenin zamanı geldi. Taraftarın bize vereceği manevi güçle Kasımpaşa maçından istediğimiz sonucu alacağız."
 
"KİMSEYİ YARI YOLDA BIRAKIP GİTMEM"
 
Ligde yaşadıkları şansızlıkların kendilerini daha da hırslandırdığını anlatan Rıza Çalımbay, yönetimle birlikte radikal kararlar alacaklarını açıklarken de şunları söyledi:
 
"Ama bazen şansızlıkları yenemiyoruz. Bizden daha iyi takımlar bile sıkıntı yaşıyor. Bazen istediklerimiz olmuyor. Bunlar olmuyor diye bizde bir kaygı ve endişe yok. Önümüzde telafi edecek maçlar var. Benim ikinci yarıdan hiçbir korkum yok. Benim için en önemlisi önümüzdeki ilk yarıda kalan 2 maç. Bu maçları en iyi sonuçla tamamlayabilirsek devre arası gerekenleri yapacağız. Hiçbir zaman zor günlerde takımımı bırakıp gitmedim, gitmemde. Kimseyi yarı yol bırakmam. Onun için hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz."
 
"TRANSFER LİSTESİNİ YÖNETİME VERDİM"
 
Devre arasında yapılacak takviyeler için hazırladığı transfer listesini yönetime verdiğini de sözlerine ekmleyşens Rıza Çalımbay, bu konuda şöyle konuştu:
 
“En az 5-6 oyuncu için liste verdim. Gerekli şeyleri söyledim. İnşallah halledeceklerdir. Özellikle bu transferlerin bir an önce yapılarak devre arası kampına yetişmeleri gerektiğini söyledim. Sezon başında birçok oyuncu kamplara katılamadı. Sezon başı gibi olmamasını istedim. Yönetim kururlumuzda bu işin farkında. Onlarda çalışmalara başladı."
 
"ALİ ADNAN DAHA İYİ OLACAK"
 
Irak U 20 milli takımında keşfedilerek takıma dahil edilen Ali Adnan’ın performansını da değerlendiren Rıza Çalımbay, açıklamasını şöyle noktaladı:
 
"Ali Adnan göklere çıkarıldığı zaman eksiklikleri olduğunu söyledim. Ali Adnan, U 20’de oynadıktan sonra hiç dinlenmedi. Bize geç geldi, takıma geç katıldı. O dönemde transferde adı birçok takımla anıldı. Ancak Ali Adnan bu değil, eksiklikleri var. Kendisinden beklentimiz olduğu için şans veriyoruz. Ali Adnan’ın yerine koyacağımız bir isim olmayınca onu oynatıyoruz. Daha iyi olması gerekiyor. İkinci yarı çok daha iyi olacağına inanıyorum."

DHA