Liverpool artık Ramsey giyecek

Ramsey, İngiltere'nin efsane futbol takımı Liverpool'un 3 yıllığına resmi giyim sponsoru oldu

Liverpool artık Ramsey giyecek
01 Mayıs 2012 Salı 12:10 tarihinde eklendi, 2.398 kez okundu.

Türk şirketi Ramsey, İngiltere'nin efsane futbol takımı Liverpool'un resmi giyim sponsoru oldu. 

     
Liverpool'un ünlü stadı Anfield Road'da düzenlenen törende, Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan ile Liverpool Kulübü Finans Direktörü Philip Nash, 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı. 
     
Önceki yıllarda Dolce Gabbana ve Harvey Nichols gibi dünyanın önde gelen markalarının giydirdiği Liverpool, Federasyon Kupası finalinde Chelsea ile yapacağı maç öncesinde Ramsey tarafından özel olarak hazırlanan takım elbiselerle boy gösterecek. 
     
Anfield Road Stadı'ndaki imza töreninde konuşan Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, geçmişi başarılarla dolu dünyanın en büyük kulüplerinden biriyle işbirliği anlaşması yaptıklarını belirterek, ''Liverpool, çok büyük hedefleri olan, asla vazgeçmeyen, taraftarlarıyla bütünleşmiş efsane bir takım. Bizim de büyük hedeflerimiz var. Uluslararası pazarlarda markamızı geliştirmek ve dünyaya yaymak arzusundayız. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz'' diye konuştu. 
     
Liverpool'un bundan böyle Ramsey markalı ürünlerle başarılarına devam edeceğini ifade eden Doğan, ''Kırmızılar''a şans getirmeyi ümit ettiklerini söyledi. 
     
Doğan, Liverpool ile anlaşma sağlamalarında marka ve koleksiyon değerinin yanı sıra geliştirdikleri ''zero weight'' teknolojisinin de etkili olduğunu kaydetti. 
     
-''Futbolcularımızın şık görünmesi bizim için önemli''- 
     
Liverpool Kulübü Finans Direktörü Nash ise kırmızı-beyazlı takımın 2005 yılında İstanbul'da oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçında kupayı kazandığını hatırlatarak sözlerine başladı. 
     
Ramsey'in profesyonelliğini bildiklerini dile getiren Nash, ''Çok iyi bir marka olduğunun farkındayız. İşbirliğimiz çerçevesinde Ramsey'in uluslararası arenada bilinen bir firma olması için çaba harcayacağız. Bizim için futbolcularımızın şık görünmesi önemli, Ramsey'in ürünlerinin bize uygun olduğunu düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı. 
     
Ramsey'in ürünlerinin Liverpoollu futbolculara kendilerini iyi hissettireceğini düşündüklerini belirten Nash, Federasyon Kupası finalinde bu hafta sonu Chelsea ile Wembley Stadı'nda yapacakları maçta kendilerine şans getirmesini umduğunu kaydetti. 
   
Federasyon Kupası'nın İngiliz futbol tarihinde ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Nash, ''Burada giyilecek takım elbiseler de düğüne giyilen takım elbiseler kadar şık olmalı. Final maçını tüm dünyada 1 milyar kişi izleyecek. Bİzim futbolcularımızın üzerinde Ramsey'i görenler bu güzel kıyafetler kimin diye soracaktır'' diye konuştu. 
     
1971-84 yılları arasında Liverpool forması giyen ve toplantıya kulübün marka elçisi olarak katılan Phil Thompson da bir Türk firmasının giyim sponsoru olacağını öğrendiğinde tüylerinin diken diken olduğunu ve İstanbul'daki güzel anılarını hatırladığını söyledi. 
     
-''Ürünlerin Türkiye'de ve İngiltere'de satılmasını konuşuyoruz''- 
     
Doğan, tasarlanan ürünlerin Liverpool mağazalarında ya da Türkiye satılıp satılmayacağına ilişkin bir soruya, ''Bu konuştuğumuz bir konu. Liverpool'dan da gelen bir talep. Ürünlerin hem Türkiye'deki mağazalarımızda hem de Liverpool mağazalarında satılması görüştüğümüz ve onların arzu ettiği bir şey'' yanıtını verdi. 
     
Kulüple aralarındaki gizlilik anlaşması gereği sponsorluk bedelini açıklamayan Doğan, her yıl futbolcular ve diğer yetkililer için 120 takım elbise üreteceklerini aktardı. 
     
Doğan, Liverpoollu futbolcuların giyeceği kıyafetlerin tasarlanmasında ve hazırlanmasında kulübün geleneklerine ve isteklerine uygun hareket edildiğini belirtti. 
     
Ramsey'in 16 ülkede 46 satış noktasının bulunduğuna dikkati çeken Doğan, Rusya'ya büyük önem verdiklerini söyledi. Doğan, bir soru üzerine de Liverpool'un İngiltere'den sonra en büyük taraftar kitlelerinden birinin 7 milyonla Rusya'da olduğunu dile getirdi. 
   
 Açıklamaların ardından basın toplantısının yapıldığı salona Liverpool'un müzesinde bulunan Şampiyonlar Ligi Kupası getirildi. Doğan, Nash, Thompson ve basın mensupları kupayla fotoğraf çektirdi. Daha sonra Doğan, Nash'a nazar boncuğu hediye etti.