Lokantadaki hırsızlık güvenlik kamerasında

Manisa'daki bir lokantanın kapı kilidini 13 saniyede açıp içeri girerek içki şişelerini poşete doldurup çalmakla suçlanan 25 yaşındaki Mahmut E. polis tarafından yakalandı.

Lokantadaki hırsızlık güvenlik kamerasında
17 Eylül 2013 Salı 19:08 tarihinde eklendi.
Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntüleri izleyen polis, şüphelinin el çabukluğu karşısında şaşkına döndü.
 
Olay, 1'inci Anafartalar Mahallesi 1602 Sokak 19 numaradaki lokantada geçen pazar günü saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Lokantanın önüne gelen ve çevresini kontrol eden Mahmut E., işyerinin kapalı olduğunu fark edince, yaklaşık 13 saniye gibi kısa bir sürede kapı kilidini açıp içeriye girdi. Yazarkasanın içinde para bulamayan Mahmut E., dolaptaki içki şişelerini gözüne kestirdi. 35 cc'lik 12 rakı şişesini poşete dolduran Mahmut E., daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.
 
POLİS ŞAŞKINA DÖNDÜ
 
İşyeri çalışanları hırsızlığı fark edince polisi aradı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin 13 saniyede kilidi açıp içeriye girdiğini görünce şaşırdı. Polis, daha önce de 16 ayrı suçtan kaydı bulunan şüphelinin kimlik bilgilerini belirledikten sonra, Alaybey Mahallesi'ndeki evine baskın yaparak yakaladı.
 
Gözaltına alınan Mahmut E.'nin evinde yapılan aramalarda, lokantadan çalındığı düşünülen boş içki şişeleri bulundu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mahmut E., tutuklandı. 

DHA