Londra'da nikah şahitliği yaptılar

Türk kızı Melisa Wickham ile Richard Walker, rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Londrada nikah şahitliği yaptılar
17 Eylül 2013 Salı 16:07 tarihinde eklendi, 2.394 kez okundu.
Gazeteci Nevsal Elevli ve işadamı Tony Wikcham'ın kızı Melisa Wickham, hayatını Richard Walker ile Londra'da bakanlıklar caddesindeki Whitehall Banqueting House'da yapılan düğün ile birleştirdi.
 
Londra Büyükşehir Belediyesi'nde ekonomist olarak çalışan gelin Melisa Wickham'ın nikah şahitliğini ünlü oyuncu Kadir İnanır ile işadamı Yılmaz Ulusoy yaparken; eski çalışma Bakanı Nejat Arseven ve eşi Duriye Arseven, Nadire İçkale, Gülperi Bayraktar, Ali sözmen ve eşi Pınar sözmen, Fuat ve Nur Kalgay çifti gibi tanınmış isimler de davetliler arasında yer aldı.
 
Melisa, beyaz Rolls Royce ile düğün salonuna geldi. İngiltere'nin en iyi üniversitelerinden University College London'ı (UCL) bitirdikten sonra Cambridge Üniversitesi'nde master yapan Melisa'nın düğününde hanımlar şık uzun tuvaletleri, erkekler smokinleri ile şıklık yarıştırırdı.
 
Tony Blair'in oğlunun düğünüyle aynı saatlerde gerçekleşen düğünde, gelinin anne ve babası Nevsal ve Tony Wickham, 170 Türk ve İngiliz konuğa ev sahipliği yaptı. Gelin ve babası, yüzlerce turistin meraklı bakışları arasında beyaz Rolls Royce ile düğün salonuna geldi. 
 
Tarihi mekandaki nikah töreninde dantel gelinliği içinde gözleri kamaştıran Melisa, babasının kollarında, 3 nedimesi eşliğinde salona girdi. Mumlar ve çiçeklerle romantik bir havanın yaratıldığı salonda kıyılan nikahtan sonra 170 davetli, üst kattaki görkemli salona geçtiler.

DHA