Lösemili çocuklara Disney morali

Antalya’da tedavi gören 125 lösemi hastası çocuklar ve aileleri Disney Tiyatro gösterisiyle eğlendi.

Lösemili çocuklara Disney morali
07 Mayıs 2013 Salı 11:43 tarihinde eklendi.

 

Antalya Akvaryum’u teras katında kurulan bin kişilik ‘Disney Live! Tiyatrosu’nda gösterimi devam eden ‘Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’ne Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Antalya şubesine kayıtlı ve tedavisi süren 125 lösemi hastası çocuk ve aileleri katıldı. 
 
Lösev Antalya Şube Sorumlusu Meral Ünverdi, Antalya merkeze kayıtlı 3-12 yaş aralığında, hastanelerde tedavi görenlerin dışında 125 lösemi hastası çocuğun Mickey, Minnie ve dostlarının şovunu aileleri ile birlikte izleme fırsatı bulduklarını belirtti ve çocukların gösteriden çok mutlu olduklarını söyledi.
 
İstanbul Çocuk Tiyatrosu kurucusu Kemal Gürkaynak da, sosyal sorumluluk projesi adı altında çok sayıda ücretsiz şov düzenlediklerini ve üzerinde en fazla bu çalışmaların etkisini taşıdığını belirtti.  Gürkaynak,  ‘Bu bir gönül işi’ dediği proje ile ilk kez canlı bir sahne performansı izleme şansı yakalayan çocukların mutluluğuna ortak olmanın keyfini birçok kez yaşadığını ifade etti.
 
Rixos Hotels ana sponsorluğunda ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Antalyalılarla buluşan ‘Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’nin 22 Nisan tarihinde yapılan ilk gösteriminin özel konukları yaklaşık 50 lösemi hastası çocuk olmuş, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak da gösteriyi izleyenler arasında yer almıştı.

CİHAN