Lucescu özür diledi

Mircea Lucescu, Luiz Adriano'nun tartışmalara yol açan golünün içgüdüsel bir refleksten öte geldiğini açıkladı.

Lucescu özür diledi
21 Kasım 2012 Çarşamba 11:44 tarihinde eklendi.

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Luiz Adriano'nun Nordsjaelland'e attığı centilmenlik dışı golden dolayı herkesten özür diledi.

 
Ukrayna ekibi, rakibini deplasmanda 5-2'lik skorla geçerken, maça Adriano'nun attığı gol damgasını vurdu. Mücadele ev sahibinin 1-0'lık üstünlüğüyle sürerken, hakem atışından sonra Willian topu Danimarkalı oyunculara bıraktı. Fakat bu esnada araya giren Luiz Adriano, kaleciyi de çalımlayıp durumu 1-1 yapan golü attı.
 
Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lucescu, bu golden dolayı üzgün olduklarını kaydederken "Bu tartışmalı golden ötürü çok üzgünüm. Luiz Adriano, bana, bu durumun içgüdüsel olduğunu söyledi. Daha sonra rakibimizin gol atmasına izin vermek istedik. Burada da Taras Stepanenko, verdiğimiz talimatı anlamadı. Neyse ki golü yedk ve sorun çözüldü." şeklinde konuştu.
 
Maçı kazanmayı hak ettiklerini kaydeden Rumen teknik adam, oyuncusunu cezalandırıp cezalandırmayacağının sorulması üzerine, "Bu maçı sonuna kadar hak ettik. 5-2 değil, 10-2 olmalıydı. Oyuncum adına özür diledim, daha ne yapmamı bekliyorsunuz? Hiç futbol oynadınız mı ki bana böyle bir soru yöneltebiliyorsunuz? Bu galibiyetten dolayı gayet gururluyum." ifadelerini kullandı.
 
Shaktar Donets, Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 10 puanla ilk sırada yer alıyor.

goal.com