Lucescu'dan F.Bahçe'ye mesaj

Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluklar yaşayan Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi.

Lucescudan F.Bahçeye mesaj
26 Aralık 2012 Çarşamba 11:21 tarihinde eklendi.

 

Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşayan başarılı teknik adam Mircea Lucescu, AMK Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Gazetede yer alan haberde, Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Rumen teknik adamın Lucescu'nun Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı sözlerine yer verildi. Yapılan röpartajda Lucescu'nun "İnanın Türkiye’yi, İstanbul’u çok özledim. Fenerbahçe çok büyük potansiyele sahip bir kulüp. Dünya üzerinde istediği her teknik adamı takımın başına getirebilecek güce sahipler" dediği belirtildi.
 
İşte Mircea Lucescu'nun o açıklamaları...
 
"FENERBAHÇE NASIL?"
 
Türkiye'deki gündemden haberi olduğunu ve devamlı takip ettiğini belirten 67 yaşındaki teknik adam, sonrasında söyledikleriyle F.Bahçe'ye resmen mesaj yolladı: "İnanın Türkiye'yi, İstanbul'u çok özledim. F.Bahçe çok büyük potansiyele sahip bir kulüp. Dünya üzerinde istediği her teknik adamı takımın başına getirebilecek güce sahipler. Ben sezon başında Shakhtar'la sözleşmemi uzatmadım, sezon sonunda kontratım bitiyor.
 
"ŞU AN GELEMEM ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEYİM"
 
Eğer mayıs ayında bana bir teklif gelirse bunu değerlendirebilirim. Çünkü benim bir hayalim var. F.Bahçe'yi de şampiyon yapıp, Türkiye'de 3 Büyükler'le bu sevinci yaşayan ilk yabancı hoca olmak istiyorum. Fakat şu an teklif gelse olumlu yanıt veremem. Çünkü takımımla Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin kapısındayım.
 
Fatih Terim'le rakip olmak da iyi olur. Kendisi takımı Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkararak büyük bir iş başardı. Bazı şeyler yapılınca önemsizleştirilir Türkiye'de. Ama bu önemli bir olaydır."