Lucho’da fark 4 milyon Euro

G.Saray, Arshavin olmayınca Lucho için fiyat araştırmaya başladı

Luchoda fark 4 milyon Euro
16 Ağustos 2011 Salı 09:07 tarihinde eklendi.

 

G.SARAY yönetimi, Arda’nın alternatifi olarak düşündüğü Arshavin’den vazgeçip Lucho Gonzales’e yöneldi. Fabregas’ın Barcelona’ya gitmesinin ardından Samir Nasri’nin de Arsenal ile yollarını ayırmaya hazırlanması nedeniyle Arsene Wenger, Arshavin’in transferini veto ederken, sarı-kırmızılılar da alternatif isimlere yöneldi. 
 
BU gelişmelerin ardından yöneticiler gündemin ilk sırasında yer alan Marsilya’nın Arjantinli yıldızı Lucho Gonzales için fiyat araştırmasına başladı. Ancak Fransız ekibi bonservis için 11 milyon Euro isterken, sarı-kırmızılılar ise 7 milyon Euro’dan yukarı çıkmak istemiyor. G.Saray yönetiminin transferdeki en büyük kozu ise hem Marsilya’nın oyuncuyu göndermek istemesi hem de Lucho’nun ayrılmak istemesi. 
 
Engin için teklif yapıldı
 
EBOUE’Yİ bitirip, Keita’yı da kadrosuna katmak için artık saatleri sayan G.Saray’ın dün başlattığı transfer operasyonunun son hamlesi Engin oldu. Sarı-kırmızılılar Trabzon’un satış listesine koyduğu Engin Baytar için bordo-mavililere teklifini iletti. İki kulüp yöneticileri önümüzdeki günlerde transferin detaylarını konuşmak için biraraya gelecekler.

Vatan Gazetesi