Lucio'dan Fener'e yeşil ışık

Inter’in Brezilyalı savunma oyuncusu, Fenerbahçe’den teklif aldığını doğruladı, “Bir transfer neden olmasın? Ancak kulübüm henüz bana bu konuda bir şey demedi. Fenerbahçe ile anlaşsınlar, benim açımdan sorun olacağını sanmıyorum” dedi

Luciodan Fenere yeşil ışık
08 Haziran 2012 Cuma 09:00 tarihinde eklendi.

 

İtalyan medyası tarafından Fenerbahçe’nin transfer listesine girdiği ileri sürülen Inter’in tecrübeli savunma oyuncusu Lucio, ülkesi Brezilya’da yaptığı açıklamada sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık yaktı.
 
Futnet gazetesi, Lucio’nun transfer haklarını elinde bulunduran şirketin yıldız oyuncu ile yaptığı bir röportajı yayınlayarak Fenerbahçe’nin transfer girişimini doğruladı. Lucio, Inter’e karşı olan sevgisini gizlemeyerek kulübünün alacağı karara göre hareket edeceğini söyledi. Interli yıldız, kulübü ile halen 2014 yılına kadar sözleşmesi olduğunu da hatırlatarak, “Yönetim ne karar verirse ona saygı duyacağım” sözleri ile Fenerbahçe’ye gidebileceği sinyalini verdi.
 
Fenerbahçe’nin kendisi ile ilgilendiğini bildiğini de belirten Lucio, “Böyle bir transfer neden olmasın? Ancak kulübüm henüz bana bu konuda bir şey demedi. Fenerbahçe ile anlaşsınlar, benim açımdan sorun olacağını sanmıyorum” dedi.
 
Bu arada İstanbul’da katıldığı bir etkinlikte otizm hastalığıyla mücadele eden çocuklara yardım elini uzatan Mehmet Topal, Fenerbahçe’ye transferi konusunda fazla sır vermedi. Milli oyuncu bu konudaki sorular karşısında, “Transfer işi nasip işi. Futbolda yarın ne olacağını bilemiyorsunuz. Ne konuşursam yanlış anlaşılabilir. Çünkü Valencia ile kontratım devam ediyor. Bu arada hemen söyleyeyim Valencia beni gözden çıkardı diye bir şey yok. Böyle bir şey olsa direkt bize söylerler.  Tabii profesyonelsiniz. Teklifler aldık, bu gayet normal” ifadelerini kullandı.

Milliyet