Lugano, Alex ile buluşuyor!

Alex de Souza’yı kadrosuna katan Coritiba, Fransa’dan ayrılmak isteyen Lugano ile de görüşmelere başladı. İmzaların atılmasının ardından Fenerbahçe’den eski takım arkadaşları tekrar biraraya gelecek.

Lugano, Alex ile buluşuyor!
30 Ekim 2012 Salı 11:00 tarihinde eklendi.

Alex de Souza’nın transferiyle kadrosundaki ‘Eski Fenerbahçeli’ sayısı 2’ye çıkan Coritiba, başka bir eski Fenerbahçeli futbolcuyu daha gündemine aldı. Parana yerel basınında yer alan haberlere göre yeşil beyazlılar, Paris Saint Germain’de sıkıntılı günler geçiren ve takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Diego Lugano’yu transfer etmek için harekete geçti.

 
Uruguaylı futbolcunun son haftalarda, geçmişte büyük başarılar kazandığı Sao Paulo kulübüyle görüşmeler yürüttüğü ancak Sao Paulo’nun ilerleyen yaşı ve uzun süredir futbol oynamama gibi handikapları yüzünden Lugano'dan vazgeçtiği bildirildi.
 
Bu gelişmenin ardından Coritiba’nın devreye girdiği, Alex’i kadrosuna katarak adından söz ettiren kulübün güçlü bir ekip oluşturma çabaları çerçevesinde Diego Lugano’ya yöneldiği ve Gremio kulübü ile birlikte deneyimli savunmacıyla yakından ilgilenen iki kulüpten biri olan Alex’in takımının oyuncu ile görüşmelere başladığı bildirildi. Coritiba’da özlediği oynama sürelerini bulabileceğini düşünen Lugano’nun da bu transfere sıcak baktığı ifade edildi. Transferin resmiyete kavuşması halinde Uruguaylı oyuncu Fenerbahçe’den eski takım arkadaşları Alex ve Deivid ile birlikte tekrar aynı takımın formasını giyecek.

Skorer