Lugano bin pişman

Şike soruşturması nedeniyle F.Bahçe'den ayrılıp Paris Saint Germain'e giden Diego Lugano, büyük bir hata yaptığını söyledi.

Lugano bin pişman
10 Kasım 2011 Perşembe 11:14 tarihinde eklendi.

 

"Paris'i gözümde büyütmüşüm. Çok güzel şehir ama İstanbul gibi sıcak değil. F.Bahçe taraftarının üstüne söylenecek söz de yok"
 
Şike soruşturması nedeniyle F.Bahçe'den ayrılıp Paris Saint Germain'e giden Diego Lugano, büyük bir hata yaptığını söyledi. Fransız footMercato sitesi, PSG'de yedek kaldığı için ayrılmak isteyen Lugano için F.Bahçe dışında Santos'un da devreye girdiğini yazdı. Gazete, Lugano'nun ayrılık kararında Udinese'den Mehdi Benatia'nın transfer edilmeye çalışılmasının da etkisi olduğunu belirtti.
 
'AYRILMAYIN'
Son maçlarda yedek kalan Lugano, Uruguay basınına da pişman olduğunu şu sözlerle açıkladı: "F.Bahçe büyük takım. Türkiye cennet, İstanbul tam bir futbol şehri. Paris'i gözümde büyütmüşüm. Şehir güzel ama Türkiye'de bulduğum sıcaklığı arıyorum. Arkadaşlarımla konuşuyorum. Onlara, 'F.Bahçe'nin, taraftarın kıymetini bilin' diyorum. Ayrılmak isteyen bir daha, bir daha düşünsün."
 
DÖNÜŞ MÜ, NEDEN OLMASIN?
Ara transferde yeni rotasını belirleyeceğini belirten Lugano, F.Bahçe dışında Santos seçeneklerini de masaya yatırdı. Uruguaylı oyuncu, F.Bahçe'ye dönüş için 'neden olmasın' diye konuştu.