Lugano Fener'e göz kırptı

Fenerbahçe'den ayrılıp Paris Saint Germain takımına transfer olan Diego Lugano, sarı lacivertli ekibe dönüş sinyallerini verdi.

Lugano Fenere göz kırptı
16 Kasım 2012 Cuma 08:59 tarihinde eklendi, 1.059 kez okundu.

 

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Lugano, çocuklarının nüfus işlemleri için geldiği İstanbul'da birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Fenerbahçe'ye dönüş sinyali!
 
Uruguaylı yıldız, havalimanında yaptığı açıklmada "Son aylar benim için çok iyi geçmedi. Sakatlıklar yaşadım ancak pes etmiş değilim.F.Bahçe taraftarını çok özlüyorum, kontratım devam ediyor. Fenerbahçe'de oynamak isterim, taraftarları çok özledim. Şartlar uygun olursa Fenerbahçe'de kapıların bana açık olduğunu biliyorum. Şuan bulundugum kulüpteyim, yarın ne olacak bilemiyorum.Burada büyük başarılara imza attığımızı düşünüyorum. Benim için buradan ayrılmak çok zor olmuştu ama bu önemli karar vermek zorundaydım. Bu her oyuncunun başına gelebilir. Giderken benim için çok zor oldu, duygusal anlar yaşadım. Çok güzel anılarım vardı burada ama yapmam gerekeni yapmıştım. O kararı almak benim için çok zordu." ifadelerini kullandı.
 
Rakiplerden teklif var mı?
 
Lugano, F.Bahçe'nin ezeli rakiplerindne bir teklif alıp almadığıyla ilgili sorulan bir soruya, "Resmi bir teklif gelmedi, belki menajerimle temasa geçmiş olabilirler. Şöyle bir şey var; Benim Fenerbahçeli kimliğim var. Ne kadar prefosyonel olsam da diğer takımlara ancak teşekkür edebilirim." yanıtını verdi.
 
Alex'in gidişi...
 
Uruguaylı yıldız Alex'in takımdan ayrılışıyla ilgili "Fenerbahçe'yi her zaman takip ediyorum. Alex'in ayrılığı istenmeyen bir şekilde oldu. Ayku Kocaman'a da büyük saygım var. Bu yaşananlar taraflar arasında olmuştur. Fazla bir şey söylemek bana düşmez." şeklinde konuştu.
 
Fenerbahçe için Avrupa'da beklenen zaferlerin geleceğini ümit ettiğini dile getiren Lugano, Aziz Yıldırım'la ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine "Hayatımda gördüğüm, takımına bağlı ender kişilerden biri. Bazı kararları eleştirilebilir. Güçlü bir karakter. Tüm emeğini Fenerbahçe için harcayan birisi. Umarım bu şekilde devam eder, başarılarına yenisini ekler." ifadelerini kullandı
 
"En özel anım..."
 
"Lugano, Türkiye'deki en özel anın hangisi?" şeklinde yöneltilen soruya ise "En özel anım; buradan ayrılırken taraftarın benim omuzlaması, uğurlamasıdır. Çocuklarım gördü, ileride torunlarıma göstereceğim bir anıdır." cevabını verdi.

Skorer