Lütfi Elvan, Ünver'in seçim bürosunu açtı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Nevşehir Belediye başkan adayı Hasan Ünver'in seçim bürosunun açılışına katıldı.

Lütfi Elvan, Ünverin seçim bürosunu açtı
23 Şubat 2014 Pazar 19:03 tarihinde eklendi.


Elvan, Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nda AK Parti Nevşehir milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye başkan adayı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, daha sonra Ünver’in seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılışta konuşan Hasan Ünver, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Nevşehir’in ilk günden beri AK Parti bayrağını burçlardan hiç indirmediğini söyleyen Ünver, buna karşın hükümetin Nevşehir’e gönül borcunu ödeyerek sayısız yatırıma imza attığını belirtti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan da yaptığı konuşmada, bugüne kadar her şeyin üstesinden halk ile beraber geldiklerini, bundan sonra da beraber geleceklerini söyledi. Birilerinin istikrardan ve ülkenin büyümesinden rahatsız olduklarını ileri süren Elvan, halkın sandıkları patlatarak plan ve oyunlarını bozacaklarını kaydetti.

Nevşehir’in taşıdığı değerleri ile Türkiye’nin Antalya ve İstanbul’dan sonra gelen en büyük turizm alanlarına sahip olduğunu dile getiren Elvan, Nevşehir’de 185 kilometrelik bölünmüş yol ağı oluşturduklarını ve bölgenin turizm alanında ciddi ivme kazanmasında önemli bir alt ve üst yapı imkanı sunacak hızlı tren uygulama projesinin bu yıl tamamlanacağını kaydetti.

Elvan, şöyle konuştu: “Kapadokya bölgesine gelen turist sayısı 2,5 milyon civarında. Ama bizim için yeterli bir rakam değil bu. Turizmde ciddi bir gelişme gösterecek Antalya-Konya, Aksaray-Nevşehir ve Kayseri hızlı tren projesini hayata geçireceğiz. Bu yıl bu projenin uygulamaya projesini yapacağız, bunu 2014 yatırım bütçemize aldık."

Daha sonra Nevşehir Valiliği'ne geçen Elvan, Vali Mehmet Ceylan tarafından törenle karşılandı. Bakan Elvan, Fuaye Salonuna geçerek şeref defterini imzaladı. Vali Ceylan Bakan Elvan’a Avanos ilçesinde topraktan yapılma Hitit amforası hediye etti.


CİHAN