"M. United G.Saray'ı sattı"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısından dolayı tebrik etti ve önemli iddialarda bulundu.

M. United G.Sarayı sattı
11 Aralık 2012 Salı 09:52 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde bir üst tura yükselmesi ile ilgili olarak konuşan Özbak, "Biz de geçen sezon 7 puan topladık. Ama son maçta beceremedik. Galatasaray son maçta işi tamamladı. Tebrik etmek gerekir" dedi.
 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özbak, "Inter bizi nasıl sattıysa, Manchester United de Galatasaray'ı sattı. Manchester United kendine yarım puan bile lazım olsaydı. Cluj onları İngiltere'de yenebilir miydi? Geçen sezon Inter'e lazım olsaydı CSKA'ya mağlup olur muydu" şeklinde konuştu.
 
GEÇEN SENE NE OLMUŞTU?
 
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi 1. Tur B Grubu 6. hafta maçlarında Trabzonspor ile Lille, Inter ile de CSKA Moskova karşılaşmıştı. Bu maçlarda İnter kendi sahasında Rus ekibine 2-1 yenilmiş, bordo mavililer ise Lille ile Avni Aker'de 0-0 berabere kalmıştı. Son maçta gruptan çıkmayı daha önceden garantilemiş Inter'i deplasmanda 87. dakikada bulduğu golle 2-1 yenen CSKA Moskova Trabzonspor'un 1 puan önünde turu geçmişti.