'Maalesef memelerim var'

Adı 'Alacakaranlı' filminin yıldızı Robert Pattinson ile aşk dedikodularına karışan şarkıcı Katy Perry'den konuya ilişkin açıklama geldi

Maalesef memelerim var
02 Ağustos 2013 Cuma 10:25 tarihinde eklendi, 3.012 kez okundu.
ABD`li pop şarkıcısı Katy Perry, "Alacakaranlık" film serisinin yıldızı 27 yaşındaki Robert Pattinson ile son zamanlarda oldukça fazla vakit geçiriyor.
 
"Alacakaranlık" filmindeki rol arkadaşı ve eski sevgilisi Kristen Stewart ile çalkantılı bir ilişkinin ardından kısa bir süre önce ayrılan Pattinson zor günler geçiriyor. "Hot n Cold" şarkısı ile ünlenen popçu Perry ise arkadaşını yalnız bırakmıyor. Ancak ikilinin sık sık bir arada görüntülenmesi haklarında bir süredir aşk dedikodularına neden oluyordu.
 
'MAALESEF MEMELERİM VAR'
 
Bugüne kadar bu konuda açıklama yapmayan Perry, sonunda konuştu. Bu dedikodulardan rahatsız olan Perry, Stewart`a bir açıklama yapma gereği duydu. İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre Perry, Stewart`a gönderdiği mesajda 'Her yerde haberler gördüğünü biliyorum ama biliyorsun sana asla saygısızlık etmem. Öyle biri değilim. Sadece arkadaşlık yapıyorum ama maalesef memelerim var' dedi. Katy Perry bir süredir şarkıcı John Mayer ile birlikte.