Maaşını çektiği ATM kartını çaldırdı

AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi otoparkındaki aracından maaş kartının çalındığını fark eden İsmail Gencer, hemen bankayı aradı. Banka kartlarını iptal ettiren Gencer, "Hırsız avucunu yaladı" dedi.

Maaşını çektiği ATM kartını çaldırdı
14 Şubat 2016 Pazar 15:24 tarihinde eklendi.
Serik İlçesi'nde çiftçilik yapan 67 yaşındaki İsmail Gencer, oğlunun tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne geldi. Kamyonetini park ettikten bir süre sonra geri dönen Gencer, araçta bir kişi olduğunu gördü. Gencer'in 'Ne yapıyorsun' diye sorması üzerine şüpheli 'Kapı açıktı girdim' dedi ve ardından bisikletiyle uzaklaştı. Cüzdanının olmadığını fark eden İsmail Gencer, polisi aradı. 
 
Kartlarının kullanılmaması için ardından bankanın telefonunu arayan Gencer'e müşteri temsilcisi, "Beyefendi az önce kartınızla işlem yapmak istemişsiniz, ancak işlem başarısız olmuş' dedi. Gencer, "Ben de kartlarımın çalındığını ve hemen iptal edilmesini istedim. Hırsız amacına ulaşamadan kartlarımı iptal ettirdim. Hırsız avucunu yaladı" diye konuştu.
 
'ZARARSIZ ATLATTIM'
 
Çalınan cüzdanda para olmadığını söyleyen Gencer, "Banka kartlarımı da iptal ettirdim. Çok şanslıyım. Bu hırsızlık olayını zararsız atlattım. Bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirim" dedi.
 
Gencer'in oğlu Murat Gencer ise olay anında babasıyla arasında mesafe olduğunu, bu nedenle kendisinin hırsızı ilk anda göremediğini belirterek, "Babamdan biraz daha hızlı yürüyüp ortopedi polikliniğindeki randevuma yetişmeye çalışıyordum. Hırsızı babam görmüş" diye konuştu.