"Maç zor olacak"

Lazio Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, grupta favori olduklarını, ancak yarınki maçın zor olacağını söyledi.

Maç zor olacak
02 Ekim 2013 Çarşamba 18:31 tarihinde eklendi.

Petkovic, UEFA Avrupa Lig J Grubu’nda yarın Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi bir dönem Galatasaray'da da forma giyen futbolcusu Lorik Cana ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Gruptaki bütün takımların kuvvetli olduğunu ifade eden Petkovic, "Daha henüz İtalya’da ligin başındayız. Diğer takımlarla aramızda çok fazla bir puan farkımız yok. Avrupa Ligi’nde ise gruplarda yer alan bütün takımlar kuvvetli. Legia Varşova da kuvvetli bir ekip. Biz ise grupta favorisiyiz. Trabzonspor yabancı oyuncuları ile iyi bir kalite yakaladı. Trabzonspor kendi evinde seyirci desteğini de arkasına alacaktır. Bu nedenle zor maç olacak." dedi.

İtalya ekibinin tecrübeli futbolcusu eski Galatasaraylı Lorik Cana ise Trabzon, Türkiye’nin eski takımlarından bir tanesi ve her zaman şampiyonluğa oynadığını belirterek, "Buraya gelen takımlar zor maç oynuyor. Türkiye’de 3 takımdan sonra şampiyonluk yaşayan ilk takım Trabzonspor ve dolayısıyla zor bir takım." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısının ardından Lazio,Trabzonspor karşılaşmasının son idmanını maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yaptı. 15 dakikası basına açık olan antrenmanda Laziolu futbolcular, tek pas çalışması yaptı.


CİHAN