"Maça galibiyet için çıkacağız"

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Spor Toto Süper Lig'de 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları maça 3 puan hedefiyle çıkacaklarını söyledi.

18 Ekim 2013 Cuma 22:18 tarihinde eklendi.

Hasan Ali Kaldırım, FBTV'ye yaptığı açıklamada, lige kötü başlayan Kayseri Erciyesspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti: "Biz de lige Torku Konyaspor mağlubiyetiyle başladık, ama ardından peşi sıra galibiyetlerimiz oldu. İyi bir oyun düzenimiz var ve iyi de mücadele ediyoruz.

Milli maçların ardından lige yeniden dönmek belki de kolay olmuyor ama biz şu anki iyi durumumuzu devam ettirmek istiyoruz. 3 puan almak zorundayız. Diğer maçlar gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız."Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın performanslarını olumsuz yönde etkilemeyeceğini dile getiren sarı-lacivertli futbolcu, "Milli takıma gitmeyen arkadaşlar, arayı iyi kullanarak açıklarını kapatma şansı yakaladılar.

Milli takımdakiler de oynayarak performanslarını yükseltmeye çalıştılar. Bundan önce de bir milli maç arası vardı ve hemen akabinde oynadığımız lig maçlarından galibiyetle ayrıldık. Bu anlamda milli maç nedeniyle lige verilen aranın takımı olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

Ligde zorlu bir periyoda girdiklerinin altını çizen Hasan Ali Kaldırım, "Pazar günü tek isteğimiz sahadan 3 puanla ayrılmak olacak. Bundan sonra zorlu bir periyot bizi bekliyor. Kayseri Erciyesspor maçının ardından Bursaspor, Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarımız var ve bu maçlarımızın hepsi de zor maçlar" ifadelerini kullandı.

Hasan Ali Kaldırım, Süper Lig'de zirve mücadelesinde kendilerini bir adım önde gördüğünü söyledi. Zirve yarışındaki rakiplerinden Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un iyi takımlar olduğunu anlatan sarı-lacivertli oyuncu, şöyle konuştu: "Ancak ben kendimizi bir adım önde görüyorum. Çünkü bizim avantajımız, sadece lige konsantre olmamız. Geçen seneki gibi haftada 2-3 maç oynamıyoruz.

Her maça dinlenerek çıkıyoruz. Antrenmanlarda da iyi çalışıyoruz. Tabii şampiyonluk için bir şey söylemek erken olur çünkü daha ligin başındayız. Ancak ligin ortasında rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açtığımız takdirde kendimizi şanslı gördüğümü söyleyebilirim."


DHA