"Maçı kaybetmek bizi üzdü"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Bugün bizim ve hakemler için talihsiz bir gün yaşandı. Bizim hatalarımız vardı ama haksız kararlarla eksik kalıp kaybetmek bizi üzdü.” dedi.

Maçı kaybetmek bizi üzdü
15 Eylül 2013 Pazar 23:32 tarihinde eklendi.

Ertuğrul Sağlam, Atılan 5 gol, paslar ve pozisyonlarla birlikte televizyondan ve stattan izleyenler için güzel bir karşılaşma olduğunu söyledi. Öne geçtikleri maçta skoru 1-0 devam ettirebilmeleri halinde oyunun gidişatının daha farklı olabileceğine işaret eden Sağlam şunları söyledi:

“Gol yiyince motivasyonumuz düştü. Rakibinde morali yerine geldi. Daha sonra çok güzel bir gol yedik. Atan oyuncuyu tebrik etmek lazım. Ender gollerden biriydi. Sonra oyunda dengeyi bulduk. Oyunun kırılma anı çok gereksiz yere verilen hiçte hak etmediğimiz kırmızı karttı.

TV’den defalarca izledim. Erkan’ın rakibinin omzuna yapmış olduğu bir hareket var. Hakemlerin sayısı da arttı, her şeyi görsünler diye. Hakemlerde insandır pozisyonları görmeyebilir ama olmayan bir şeyin de olmuş gibi gösterilmesini anlayamadım. Düşen oyuncuda kariyerli biri, ona da tavsiyem bizim canımız yandı, emeklerimiz heba oldu. Aynı şeyi başka zaman yapmasın. Sonuçta maçın dengesi değişti.

Zaten deplasmandasınız. Attığımız golün verilmemek için çırpınışlarını da anlayamadım. Yani bugün bizim ve hakemler için talihsiz bir gün yaşandı. Bizim hatalarımız vardı ama haksız kararlarla eksik kalıp kaybetmek bizi üzdü. Biz Sivasspor’a bundan öncede yenildik ama bugün futbol adına olmaması gereken bir gündü. Önümüzdeki Antalya maçını iyi değerlendirip kaybettiğimiz puanları telafi ederek, sonraki 2 maça daha iyi hazırlanma adına moralimizi düzeltme şansını elde edeceğiz inşallah.”

Oyuncular Erman ve Kamara ise maça iyi başladıklarını ancak Sivasspor’un iyi futbol oynadığını belirterek, hakemin yanlış kararı sonrası maçta dengenin değiştiğini kırmızı kartında haksız olduğunu dile getirdiler.


CİHAN