"Maçın net pozisyonlarını yakaladık"

Gaziantepspor yardımcı antrenörü Murat Şahin, maçın en net pozisyonlarını kendilerinin yakaladığını söyledi.

26 Ocak 2014 Pazar 22:43 tarihinde eklendi.


0-0 biten Gaziantepspor-Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şahin, zor hava şartlarında oynanan iyi bir karşılaşmanın oynandığına dikkat çekti.

Maçın kendi lehlerine geçtiği düşüncesinde olduğunu belirten Şahin, “Kaçırdığımız 2 puan diye düşünüyorum. Maçın en net gol pozisyonlarını da yakaladık. Sakatlar, cezalılar ve eksiklerimiz de vardı. Önümüzdeki hafta takıma yeni katılanlar olacak. Takımı daha hazır hale getireceğiz. Biz de iyi bir Gaziantepspor’u futbolseverlere izleteceğiz.” dedi.

Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Özbayraktar da kendileri açısından iyi bir maç olduğunu ifade ederek, “Kendi saha ve seyircimiz önünde iyi mücadele ettik. Bol pozisyona girdik. Hakkımız galibiyetti. İnşallah önümüzdeki haftaları iyi değerlendirir ve 3 puan alırız.” değerlendirmesinde bulundu.

Kırmızı siyahlı ekibin yeni transferi Birol da takımın çok iyi mücadele ettiğine vurgu yaparak, “3 puanı hak etmiştik. Alsaydık iyi olacaktı. Önümüzdeki hafta Medicalpark Antalyaspor maçından 3 puanla gelmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.


CİHAN