Maddi manevi yıkıldı!

İpek Tuzcuoğlu, 14 Şubat 2011’de evlendiği Enver Selim Kurtoğlu’ndan geçen cuma boşanmıştı.

Maddi manevi yıkıldı!
04 Ekim 2012 Perşembe 15:20 tarihinde eklendi, 1.276 kez okundu.

 

Enver Selim Kurtoğlu dolandırıcılıkla suçlanmıştı. İddiayı yalanlayan Enver Selim Kurtoğlu bununla birlikte adının karıştığı olayları itiraf etti ve suç dosyasını açıkladı. Ayrıca “Polis nezarethanesini de gördüm, cezaevini de. Ancak bunlar yüz kızartıcı suçlar değildi. İstemeden karıştığım bu olayları, İpek Tuzcuoğlu’na detayları ile anlatmış, hiçbir şey saklamamıştım. Bu arada evlenmeden önce İpek’in zarar görmemesi için ‘mal ayrılığı sözleşmesi’ imzalamıştık” dedi.
 
‘SÖYLEDİKLERİ YALAN’ 
 
İpek Tuzcuoğlu ise dün Enver Selim Kurtoğlu’nun sözlerini yalanladı. İşte İpek Tuzcuoğlu’nun açıklaması: “Sessizliğimi eski eşimin talihsiz konuşmaları yüzünden bozmak zorunda kaldım. Beyan ettiği gibi ‘mal ayrılığı sözleşmesi’ nikahtan önce değil, evlendikten sonra 24 Nisan’da kendisinin de çok iyi bildiği bir sebepten dolayı yapılmıştır. Sicil kaydı hakkında da hiçbir bilgim yoktu. Maddi-manevi uğradığım suistimaller ve kayıplar, boşanma nedenim oldu. Oysa severek ve sonsuz güvenerek evlenmiştim.” İpek Tuzcuoğlu eski eşinin kendisini toplum önünde küçük düşürüp, karalamaya çalıştığını bu yüzden dava açacağını da söyledi.
 
KABARIK SABIKA LİSTESİ
 
Enver Selim Kurtoğlu’nun itiraf ettiği suçlar arasında zorla alıkoyma, tehdit, silah zoruyla kaçırma, darp, haneye tecavüz, uyuşturucu kaçakçılığı, evrakta sahtecilik, hileli iflas, cinayete eksik teşebbüs ve resmi nikahsız dini nikah kıymak gibi eylemler bulunuyor. İstanbul, Ankara, izmir ve Antalya’da, 1990-2011 arasında görülen 23 dava arasında Enver Selim Kurtoğlu’nun beraat ettikleri, para ya da hapis cezası aldıkları var.

Posta