Madonna Kuran'ı çiğnedi mi?

Yıldız Tilbe, bugün Madonna'ya tepki gösterdi. Madonna'nın bir klibinde Kur'an-ı Kerim ayetlerine basmasına sinirlenen Tilbe tepkisini ortaya koydu.

Madonna Kuranı çiğnedi mi?
05 Şubat 2012 Pazar 20:20 tarihinde eklendi, 5.619 kez okundu.

Yıldız Tilbe, bugün Madonna'ya tepki gösterdi. Madonna'nın bir klibinde Kur'an-ı Kerim ayetlerine basmasına sinirlenen Yıldız Tilbe tepkisini ortaya koydu... 

"Müziğin eskiden dini, dili yoktu. Şimdi en büyük teröristlerden birisi müzik sektörü, şarkı ve şarkıcıları" diyen Yıldız Tilbe, "Sevmek için saygı görmek lazım. Bunlar yeryüzündeki o kadar Kur'an'a inanan milyarları saymıyor ben mi onları sayacağım. Böcek gibi değiller gözümde. Arapça'yı çiğneyemez. Biz İncil'in Latince yazılarını çiğniyor muyuz? Çünkü bizim saygımız var. O zaman ben de bir klip çekeyim. Yeryüzünde benim olmayan bütün kutsal bilinen kitapları ve bayrakları çiğneyeyim" dedi.

Yıldız Tilbe, "İnsanın inancı, kalbi ruhu herşeyi demek. Niye susacağım ki? Allah gani gani cezalarını versin. Bütün dinler kutsaldır" derken "Söylediklerimin fazlası vardır, eksiği yoktur. Yazmazsam çatlardım. Atalarınızın değerine sahip çıkıp bu bir çöp de olsa" şeklinde sözlerini noktaladı.


Habertürk