Madrid buluşması

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu dün İspanya’ya gitti. Menajer Mendes ile bir araya gelecek olan Havutçu, Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes, Bebe, Alves ve Sidnei hakkında durum değerlendirmesi yapacak

Madrid buluşması
19 Ocak 2012 Perşembe 08:38 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu dün İspanya’ya gitti.  Tayfur Havutçu, Menajer Mendes ile buluşarak yabancı futbolcuların durumu hakkında bir görüşme yapacak.
 
Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes, Bebe, Alves ve Sidnei’nin menajeri olan Jorge Mendes ile konuşacağı kaydedilen Tayfur Havutçu’nun, öncelikle bu oyuncularla ilgili durum değerlendirmesi yapacakları öğrenildi.
 
Özellikle takımda kiralık oynayan Bebe ve Sidnei konusunda sezon sonu nasıl bir yol izleneceğinin kararı verilecek. Ayrıca sezon sonunda takımdan ayrılması gündemde olan Simao’nun durumu da masaya yatırılacak. Bu futbolcu ile yolların ayrılmasına karar verilmesi halinde sözleşmesinin nasıl feshedileceği hakkında fikir alış verişi yapılacak.
 
Öte yandan  Tayfur Havutçu’nun yeni sezon için bir süredir yürütülen transfer çalışmaları ile ilgili de somut adım atması da bekleniyor.
 
Birebir görüşmeler yapacak
Siyah-beyazlı ekibin Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu’nun hem Mendes aracılığıyla, hem de farklı bağlantılar kurarak temaslarda bulunacağı, transferi düşünülen oyuncularla birebir görüşmeler yapacağı da kaydedildi.