Madridliler bu formayı bekliyor

Real Madrid'in 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde giyeceği yeşil forma henüz satışa çıkmadı.

Madridliler bu formayı bekliyor
13 Eylül 2012 Perşembe 20:33 tarihinde eklendi, 1.252 kez okundu.

 

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid'in 2012-2013 sezonunda giyeceği üçüncü alternatif forma olan yeşil forma henüz satışa sunulmadı. Daha önce klasik beyaz ve lacivert olmak üzere iki forma tanıtan Real Madrid, üçüncü formasını Şampiyonlar Ligi arenasında giyecek.
 
Sporx'te yer alan habere göre; geçen sezon kırmızı forma ile birçok maça çıkan Real Madrid'in yeşil formalarını kısa bir süre içerisinde resmi olarak açıklaması ve satışa sunulacağı öne sürüldü.
 
Real Madrid daha önce 1965 yılında Arjantin Ligi takımlarından River Plate ile oynanan hazırlık maçında yeşil formayı giymiş ve bu tarihten sonra yeşil forma hiçbir şekilde kullanılmamıştı.

 
BARCELONA DA SARI-KIRMIZI OLACAK
Katalanların gurur duyduğu ve milli takımları gibi gördüğü Barcelona, bordo-mavi formalarının yanında ikinci forma olarak son yıllarda hep marjinal renkleri kullanmıştı.
 
Mor, pembe, turkuaz gibi renkleri tercih eden Barça, gelecek yıldan itibaren ikinci formasını da bir klasik haline getirmeyi planlıyor. Barcelona bundan böyle Katalunya bayrağı renkleri olan sarı ve kırmızıyı ikinci formasının renkleri yapacak.