"Mağlubiyet için üzgünüz"

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade etti.

Mağlubiyet için üzgünüz
27 Ekim 2013 Pazar 22:38 tarihinde eklendi.

Böyle bir mağlubiyeti hiç beklemediklerini anlatan Prosinecki, “Ancak oyuncularımın çabası, oyunda kalmaları önemliydi. Tabi ki aldığımız mağlubiyetle ligin sonuncu sırasındayız. Taraftarlara bunu yaşatmak üzücü. Beni en çok üzen taraf bu.” dedi.

Galatasaray’da maçın her anında sorunu çözen bir oyuncu kadrosu olduğunu belirten Prosinecki, “Maalesef ikinci yarıda oyunun içinde olamayışımız ve 3., 4. golden sonra oyuna geri dönemedik. Rakibi tebrik etmek isterim. Maalesef uzun süredir takımda sakat oyuncularımız var ve tam kadro çalışamıyoruz.” diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Alper Uludağ da, “Böyle bir maçtan sonra ne diyeceğimi bilemiyorum. 2-0’dan sonra iyi baskı kurarak beraberliği sağladık. Galatasaray gibi bir takıma karşı bu da çok iyiydi. Devre arasında iyi anlaşmıştık ama ne yazık ki ikinci yarı ortadan gol yedik.” şeklinde konuştu.

Cüneyt Köz de, sahada gollü bir mücadele olduğunu ifade ederek, “Biz her takımı yenmek için sahaya çıkıyoruz. 2-0’dan geri dönmek kolay değil. Hele de Galatasaraya karşı. Döndük ama sonucu getiremedik. Üzgünüz, haftaya Antalya deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.


CİHAN