Mahalleli ile inşaat işçileri arasında arbede

Adapazarı'nın Maltepe Mahallesinde yapımı süren bir inşaatta yapılan çalışma sırasında beton mikserinin yüksek gerilim hattına çarpıp elektriklerin kesilmesi üzerine mahaleli ile inşaat işçileri arasında arbede yaşandı. Bir kişinin yaralandığı kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı.

Mahalleli ile inşaat işçileri arasında arbede
15 Temmuz 2013 Pazartesi 22:39 tarihinde eklendi.
Bugün saat 15.00 sıralarında Maltepe Mahallesi'nde yapımı süren bir inşaatta beton dökme aracının pompası, inşaatın üzerinden geçen 154 bin voltluk yüksek gerilim hattına çarpınca meydana gelen patlamanın ardından mahallenin elektrikleri kesildi.

Enerji nakil hattındaki patlama sırasında bacaklarından yaralanan inşaat işçisi Mustafa Ç., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Bu sırada elektrikleri kesilen, elektrikli ve elektronik birçok eşyanın zarar göremesinden endişe eden mahalleli, gerekli önlemleri almadan çalışmakla suçladıkları inşaat çalışanlarının üzerine yürüdü.

İnşaat işçileri ile mahalleli arasında çıkan taş ve sopaların kullanıldığı kavgayı polis güçlükle önledi. Kavgayı bir mahalle sakini cep telefonu ile kaydetti.
 
Enerji hattındaki arıza görevlilerin kısa sürede müdahalesi ile giderilerek mahalleye tekrar elektrik verildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

DHA