Mahkemeden Deniz Akkaya'ya kötü haber

Manken Deniz Akkaya eski sevgilisi Murat Varol’u “ölümle tehdit” suçundan 2 ay 15 gün hapse çarptırıldı. Mahkeme hapsi bin 500 TL adli para cezasına çevirdi

Mahkemeden Deniz Akkayaya kötü haber
15 Ekim 2016 Cumartesi 20:42 tarihinde eklendi.
Deniz Akkaya ile eski sevgilisi Murat Varol'un karşılıklı olan yaralama ve tehdit davası sonuçlandı. Akkaya'yı ses sistemi hoparlörü ile yaralayan Varol'u 3 bin lira adli para cezasına çarptıran mahkeme, Deniz Akkaya hakkında ise ölümle tehdit suçundan 2 ay 15 gün hapis cezasına hükmetti.
 
Bir önceki mahkemede Varol'un kendisine fırlattığı ses sistemi hoparlörünü delil olarak getireceğini belirten Deniz Akkaya'nın avukatı, "Evden taşınma sırasında ses sistemi kayboldu. Bu nedenle resmini veya aslını getiremedik" dedi. Varol'un avukatı Hande Var ise "Akkaya'nın şikâyetinden vazgeçmesi nedeniyle Varol'un beraatını talep ediyorum" diye konuştu. Davayı karara bağlayan mahkeme, Varol hakkında Akkaya'yı ölümle tehdit etme suçundan beraat karar verdi.

Silahtan sayılan ses sistemi hoparlörü ile Akkaya'yı yaralama suçundan ise 3 bin lira adli para cezasına çarptırdı. Deniz Akkaya hakkında ise ölümle tehdit suçundan 2 ay 15 gün hapis cezasına karar veren mahkeme, cezanın bin 500 lira adli para cezasına çevrilmesine hükmetti.
 
SABAH