Mahmut Uslu'dan yüzde 55-60 açılımı

Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bu sezon şampiyon olmaları halinde Türkiye’nin yüzde 65’inin sevineceğini söyledi

Mahmut Usludan yüzde 55-60 açılımı
20 Nisan 2014 Pazar 22:42 tarihinde eklendi.

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanan ve 1-1 berabere sona eren Beşiktaş-Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu, “Her iki takım iyi mücadele etti. Teknik heyet ve takımımız iyi bir sezon geçiriyor. Biliyorsunuz maç 3-3 olsaydı genel averaja bakılıyordu. Fakat inşallah önümüzdeki hafta şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Bizim için çok önemli olan bu seneyi şampiyon olarak tamamlayacağımızı düşünüyoruz. Biz buraya yenmek için geldik. Şampiyon olmak için geldik. Bugün yenebilirdikte yenilebilirdikte berabere kaldık. Bundan sonraki maçlarda Beşiktaş’a başarışlar diliyoruz. Tahminen biz şampiyon olduğumuz zaman Türkiye’nin yüzde 65’i sevinecek.” diye konuştu.

Uslu, Beşiktaş Kulübü’nün kendilerini çok iyi ağırladığını söyledi. Uslu, “Beşiktaş Kulübü Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bizi hem gelirken hem de giderken çok iyi ağırladılar. Bizlere stadda küfürde olmadı. Bu sebeple özellikle Beşiktaş seyircisine de ayrıca teşekkür ediyoruz. Artık bütün kulüp ve takımların bu şekilde davranmaları gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.


CİHAN