Mahsun'a Star TV'den büyük şok

Çektiği filmler sinema tarihine geçen Mahsun Kırmızıgül, bu sezon televizyon sektörüne kötü bir başlangıç yaptı.

Mahsuna Star TVden büyük şok
02 Ekim 2012 Salı 16:43 tarihinde eklendi, 1.328 kez okundu.

Kırmızıgül yeni yayın dönemi için geçen sezon cuma günlerine damgasını vuran "Hayat Devam Ediyor"un ardından "Benim İçin Üzülme" ve "Babalar ve Evlatlar" isimli iki iddialı dizi daha hazırladı.


Bu dizilerden "Babalar ve Evlatlar", 2 hafta önce Star TV'de yayın hayatına başladı. Türk sinemasının duayen isimleri Fatma Girik ve Serdar Gökhan'ın ana karakterlerini paylaştığı dev bütçeli dizinin ekran ömrü sadece 4 bölüm sürdü. Dün 3. bölümü yayınlanan önümüzdeki pazartesi yayınlanan 4. bölümünün de fragmanı yayınlanan dizinin bitirilmesine karar verildi.
 
Ünalmış'a soğuk duş
Dizinin dün ekrana gelen 3. bölümü, AB'de 23., Tüm Seyirciler'de ise 40. oldu. Star yönetimi pazartesi gününe alınan dizinin reytinglerdeki başarısızlığını görünce projeyi kaldırma kararı aldı. Bu karar en çok 2 yıl en çok izlenen dizilerden biri olan FOX'un "Yer Gök Aşk"ından ayrılıp "Babalar ve Evlatları"na transfer olan Murat Ünalmış'a soğuk duş etkisi yaptı. Bu hafta eşi Birce Akalay'ın da ayrılmak üzere olduğu "Yer Gök Aşk" ile aynı akşam yayınlanan "Babalar ve Evlatlar"ının reyting başarısızlığı Ünalmış'ı büyük hayal kırıklığına uğrattı. 

Milliyet